reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

zakrop małej nosek sola fizjologiczna to wydzieline rozrzadzi i sproboj sciagac wydzieline z nosa chociaz gruszka bo jesli bedzie zalegac to zapalenie oskrzeli murowane jak nie płuc a u tak małego dzidza to sa godziny.Rob jak najczesciej a jak bedzie charczec to w szpitalu i przychodni maja ssak do sciagani i to jest rewelacja na taki problem
Mi powiedzieli ze temperatura u takiej małej osóbki wysoka bo Sara mial 38 jest bardzo niepokojaca i tylko szpital!!(to brzmialo jak wyrok)
no i miała zapalenie ucha co sie potem okazało
nie lekcewaz tej temperatury a ile mała miała stopni?

reklama
Wróciłysmy ze szczepienia, Zosia strasznie płakała, mam nadzije ze goraczki nie dostanie- zobaczymy
a czy szczepicie dzieciaczki na pneumokoki? bo sie wlasnie tak zastanawiam, dosyc droga jest ta szczepionka ale moze warto?

mala miala 39,2 ale zbilam jej czopkiem rano dzisiaj miala 38,6 i tez zbilam teraz ma 37,6 a dzisiaj lekarka mi powiedziala ze jak bedzie juz 38 to musze do niej natychmiast do niej dzwonic

Oliwieczka, ja raczej nie będę szczepic.

Irtasia, życzę zdrówka Twojej malutkiej. Oby obyło się bez szpitala. Nasze córeczki dziś skończyły 2 miesiące :-) ucałuj małą ode mnie.

Ohoho.. 2 miesiące już, toż to już duże pannice są!!! :-D:laugh2::-D
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla solenizantek! :happy:

Ale ten czas leci... :szok::-D

Życzonka dla dwumiesięcznych panienek :-D

A pamiętam ja przeczytałam post z info o porodzie kasiad...ale byłam szczęśliwa,ze się zaczęły rozdwajać lutówki :-D:-)

Dziękujemy wszystkim za życzenia.

Masz rację Mysia, czas tak szybko leci. to nie wierygodne, że mała ma już 2 miesiące, przecież dopiero co nosiłam jąw brzuszku.
Dlatego te nasze nieprzespane nocki i zmartwienia szybko pójdą w niepamięc, zobaczycie. A jak Was dzieci nie będą słuchac i bedą Wam pyskowac to jeszcze z rozrzewieniem wspomnicie obecne czasy ;-)

reklama
Z Jenni juz troszke lepiej juz nie goraczkowala i nawet dzisiaj znow otworzyla oczka co wczoraj bylo nierealne :tak:

Do góry