reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

Ewamat, biedna Twoja Majeczka. Mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje. No i Tobie jutro zycze powodzenia u lekarki. Mialas prawo skonsultowac to co ona powiedziala z innym lekarzem. Przeciez zadna matka nie chce ogladac swego dziecka w szpitalu.

reklama
Coś się i u nas wykluwa,mam nadzieję,że nic grożnego.Kubie chyba bolało gardełko,znowu tak ciężko ślinę przełykał w nocy i popłakiwał.:tak:Zaaplikowaliśmy Tantum Verde,no i zobaczy się...Oby nic.....nie było.:tak:

Ojejku biedna Majeczka :-( Trzymamy kciuki za wszystkie chore bąbelki, aby jak najszybciej wróciły do zdrówka!

Jenni ma tylko mocne przeziebienie dostala krople do nosa i syropek tylko ze ja to stosuje juz od 4 dni a sie pogarsza:baffled:

Oj Ewamat biedna Majeczka,ale to przecież twoje dziecko i Ty decydujesz, nie przejuj się
a w szpitalu faktycznie mogą zarazić jakimis choróbskami
Duzo zdrówka dla Jenny Majeczki oraz Wikusi

Moje dziecko jest bardzo przeziębione,ale chyba drugi raz pójdę do lekarza(innego)bo myślę,że go gardło boli.Tamta powiedziała,ze to przeziebienie,ale kurcze nie wiem sama.Jedziemy na Eurespalu.Dzis zapodam Tantum Verde,jak sie obudzi.:no:

Jenni juz od ponad tygodnia ma kaszel i katar syrop podaje i nic ani polepszenia ani pogorszeni tylko naszczescie nie ma goraczki:tak:

Moje dziecko jest bardzo przeziębione,ale chyba drugi raz pójdę do lekarza(innego)bo myślę,że go gardło boli.Tamta powiedziała,ze to przeziebienie,ale kurcze nie wiem sama.Jedziemy na Eurespalu.Dzis zapodam Tantum Verde,jak sie obudzi.:no:
a oprucz tego ,ze nie chce jesc i pic (ma katar) to jest bardzo marudny?
u nas było zapalenie ucha:baffled:

reklama
Do góry