reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

reklama
Tak to jest chyba obowiązkowe badanie, by wykluczyć cukrzycę ciążową, która może mieć zły wpływ na płód i często jest wskazaniem do cc bo dzieci często rodzą się duże.
To badanie robi sie około 24 tc.

a propo żelaza polecam wątróbkę:-)

badania mam zrobione dziś bardziej szczegółowe ,czekam na wyniki do 16 sierpnia

A to wątróbka nie jest zakazana? Ponoć ma zbyt dużo witaminy A
Ja i tak bym jej nie ruszyła, bo sam zapach mnie odrzuca. Przeszkadza mi nawet w pierogach z mięsem. Moja teściowa dodaje do farszu fffuuuu

surowa nie wskazana:-Dale już uduszona,podsmażona tak...nie słyszałam nic o witaminie A...wczoraj oglądałam na polsacie jak profesor jakiś tam się wypowiadał że nie da sie przedawkowac witamin w pozywieniu ...w porównaniu do suplementów które tak wszyscy nałogowo łykają...

reklama
A ja uwielbiam żurek ale własnej roboty na własnym zakwasie :-D
W knajpach nie jem bo się już kilka razy przejechałam.

Do góry