reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

Anulka ale pieknie napisalas :D sama juz nie moge sie doczekac swojej wizyty..

A z tymi trymestrami to wszedzie pisza co innego, eeee tam wazne zeby malestwa byly zdrowe! xxx

reklama
Anulka, pieknie! gratulacje i cieszymy sie razem z Toba. Ja mam za tydzien usg i musze jakos męża namowić żeby się ze mną wybrał :D Dziś kończe 11 tydzień :) suwaczek pewnie ustawie po 12 tygodniu i wizycie.

Anulka gratulacje ogromne cudnych wiesci :tak:

A my wczoraj mielismy wizyte :biggrin2:. Wszystko pieknie ladnie :-D. Widzielismy nasze czwarte szczescie i jest okazem zdrowia i urody :-D. Bylam oczywiscie z mezem, jemu oczy sie szklily, ja ryczalam jak bobr ze szczescia :). A nasz malenstwo w brzuszku tancowalo i cwiczylo akrobacje :). W kazdej ciazy ten widok sprawia, ze lzy szczescia do oczu mi naplywaja :). Wiek ciazy dobrze wyliczony, malenstwo rosnie i ma juz 6cm. Machalo do nas i tatus oczywiscie stwierdzil ze do niego bedzie podobne bo zauwazyl podobienstwa do siebie jak bylo odwrocone tylem, stwierdzil, ze to jego profil... potwierdzam :-D. Co do plci to nie znamy jeszcze, bo dzidzia sie skutecznie maskowala miedzy nozkami :). Wiec poczekamy na nastepna wizyte z tym :).
Badania w porzadku, tylko moja anemia, ale zelazo i kwas foliowy wystarcza, wyniki nie sa tak zle abym musiaal brac zastrzyki :). Wiec pieknie :).
No szczesliwi jestesmy :-D

Anulka & Witaminka super wiesci!!! najwazniejsze ze maluszki rosna zdrowe i piekne :)

my jutro na usg wiec cos popatrzymy , nie ma szans na plec bo u nas nie mowia tak wczesnie, ale trudno, jakos sie z tym oswoilam , poczekam :)

z dobrych wiesci wczora zabookowalismy prom i bilety do pl :tak::tak::tak: poltora miesiaca bede sie byczyc :) maz tylko 12 dni pozniej w samolot do domu/pracy i po miesiacy zas na 12 dni przyleci :) bedzie gucio :-)

Anulka ,witaminka super wiesci,teraz fasolki zamieniaja nam sie w machajace szkraby :tak::tak::tak:
agusia powodzenia i czekamy na wiesci a i widze urlopik sie szykuje super,wypocznij :tak::tak:

Aniulka, Witaminka również składam gratulację z udanych wizyt :* Teraz pozostaje nam tylko czekanie na 2 trymestr :-)
Agusia trzymam kciuki za wizytę, daj znać jak będziesz po :-)

Ja dopiero teraz wkleję fotkę z usg, wcześniej nie mogłam, bo nie miałam kabla usb :wściekła/y: Zdjęcie jest z 16 maja, byłam wtedy na początku 10 tyg 20130603154.jpg Lekarz powiedział, że dzidzia wygląda na starszą o tydz niż wynikałoby to z OM. Ale najważniejsze, że wszystko jest w porządku :-) Następne usg mam w ten czwartek, idzie ze mną mój mąż ;-) Już nie mogę się doczekać, kiedy znowu zobaczę kruszynkę :-)

Załączniki

• 20130603154.jpg
    20130603154.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry