reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

Anulka ale pieknie napisalas :D sama juz nie moge sie doczekac swojej wizyty..

A z tymi trymestrami to wszedzie pisza co innego, eeee tam wazne zeby malestwa byly zdrowe! xxx

reklama
Anulka, pieknie! gratulacje i cieszymy sie razem z Toba. Ja mam za tydzien usg i musze jakos męża namowić żeby się ze mną wybrał :D Dziś kończe 11 tydzień :) suwaczek pewnie ustawie po 12 tygodniu i wizycie.

Anulka gratulacje ogromne cudnych wiesci :tak:

A my wczoraj mielismy wizyte :biggrin2:. Wszystko pieknie ladnie :-D. Widzielismy nasze czwarte szczescie i jest okazem zdrowia i urody :-D. Bylam oczywiscie z mezem, jemu oczy sie szklily, ja ryczalam jak bobr ze szczescia :). A nasz malenstwo w brzuszku tancowalo i cwiczylo akrobacje :). W kazdej ciazy ten widok sprawia, ze lzy szczescia do oczu mi naplywaja :). Wiek ciazy dobrze wyliczony, malenstwo rosnie i ma juz 6cm. Machalo do nas i tatus oczywiscie stwierdzil ze do niego bedzie podobne bo zauwazyl podobienstwa do siebie jak bylo odwrocone tylem, stwierdzil, ze to jego profil... potwierdzam :-D. Co do plci to nie znamy jeszcze, bo dzidzia sie skutecznie maskowala miedzy nozkami :). Wiec poczekamy na nastepna wizyte z tym :).
Badania w porzadku, tylko moja anemia, ale zelazo i kwas foliowy wystarcza, wyniki nie sa tak zle abym musiaal brac zastrzyki :). Wiec pieknie :).
No szczesliwi jestesmy :-D

Anulka & Witaminka super wiesci!!! najwazniejsze ze maluszki rosna zdrowe i piekne :)

my jutro na usg wiec cos popatrzymy , nie ma szans na plec bo u nas nie mowia tak wczesnie, ale trudno, jakos sie z tym oswoilam , poczekam :)

z dobrych wiesci wczora zabookowalismy prom i bilety do pl :tak::tak::tak: poltora miesiaca bede sie byczyc :) maz tylko 12 dni pozniej w samolot do domu/pracy i po miesiacy zas na 12 dni przyleci :) bedzie gucio :-)

Anulka ,witaminka super wiesci,teraz fasolki zamieniaja nam sie w machajace szkraby :tak::tak::tak:
agusia powodzenia i czekamy na wiesci a i widze urlopik sie szykuje super,wypocznij :tak::tak:

Aniulka, Witaminka również składam gratulację z udanych wizyt :* Teraz pozostaje nam tylko czekanie na 2 trymestr :-)
Agusia trzymam kciuki za wizytę, daj znać jak będziesz po :-)

Ja dopiero teraz wkleję fotkę z usg, wcześniej nie mogłam, bo nie miałam kabla usb :wściekła/y: Zdjęcie jest z 16 maja, byłam wtedy na początku 10 tyg 20130603154.jpg Lekarz powiedział, że dzidzia wygląda na starszą o tydz niż wynikałoby to z OM. Ale najważniejsze, że wszystko jest w porządku :-) Następne usg mam w ten czwartek, idzie ze mną mój mąż ;-) Już nie mogę się doczekać, kiedy znowu zobaczę kruszynkę :-)

Załączniki

• 20130603154.jpg
    20130603154.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry