reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

reklama
Ja też po wizycie i mam 2cm rozwarcie. Jutro mam się zgłosić na oddział i kto wie może już jutro zrobią mi cc :-)

U mnie też cisza, wczorajsze ktg nie pokazało nawet najmniejszego skurczu, dostałam antybiotyk na leukocyty w moczu, przeziębienie dalej mnie męczy

Ja po wizycie. Jak to powiedział lekarz moja szyjka czeka na skurcze :) Zapytałam, czy się skraca to powiedział, ze nie tyle, że się skraca, ale jest elastyczna i "wpuściła" jeden palec :p
więc czekam... a skurczy jak nie było tak nie ma :p
a z gorszych wiadomości to GBS mi wyszedł pozytywny ;/;/;/ mam 4 godz przed porodem dostać antybiotyk... Któraś jeszcze ma wynik pozytwny...?
Szyszunia jak ktg?

Mamuska88 ja miałam paciorkowca. Pojechałam zaraz jak mi wody odeszły i dostałam dożylnie antybiotyk. Mój poród t rwał 23,5h więc 3 razy dostałam i po porodzie parę godzin też. Później malutkiemu z racji mojego nosicielstwa robili testy i wyszły dobre nie zaraził się nie masz się czym przejmować;-)

reklama
Do góry