JoL mialam takie mysli ze baardzo chcialabym urodzic w styczniu...ale na dzien dzisiejszy jest mi to obojetne gdybym wiedziala ze dzidziusiowi nic sie nie stanie i bedzie zdrowy to chcialabym urodzic nawet dzis zeby juz go zobaczyc
reklama
mb89 - ja tam sie ciesze ze nie mam wyboru (brak wskazan do cc, wiec bedzie sn o ile sie nic nie zmieni) a dobrze że podjełas go swiadomie dobry wybór, bo to przecież natura a nie operacja
oregano - czyli wszystko w normie i prawidłowo? gratulacje spokojnej wizyty
oregano - czyli wszystko w normie i prawidłowo? gratulacje spokojnej wizyty
lucere, tak, prawidłowo. Myślałam że moje kluska większa będzie ale prognoza na 3500g wiec luz i hemoglobina 12,4 a to dzięki łypaniu żelaza. Kupiłam takie które kiedyś pięknaszyszunia polecała i ładnie działa
mb89 dobry wybór z SN, Jak się tak decydujesz to nie zamykasz drogi do cc
mb89 dobry wybór z SN, Jak się tak decydujesz to nie zamykasz drogi do cc
MamUśKaaa88
Fanka BB :)
oregano super, że wizyta udana! I wychodzi na to, że Sara fajną wagę osiągnie życzę kolejnej, "nudnej" wizyty
oregano gratki
mb89 bardzo mądra, dojrzała decyzja...Uważam, że poród SN i dla mamy i dla dziecka jest najstosowniejszą drogą przyjścia na świat Jeżeli tylko będzie można, to na pewno będzie to wielkie przeżycie. CC to jednak operacja ze wszystkimi swoimi następstwami.
mb89 bardzo mądra, dojrzała decyzja...Uważam, że poród SN i dla mamy i dla dziecka jest najstosowniejszą drogą przyjścia na świat Jeżeli tylko będzie można, to na pewno będzie to wielkie przeżycie. CC to jednak operacja ze wszystkimi swoimi następstwami.
Ag - KrK 89
mb dobra decyzja w sprawie SN
oregano gratulacje udanej wizyty! Oby tak dalej! ;-)
oregano gratulacje udanej wizyty! Oby tak dalej! ;-)
Baśka_28
oregano gratki udanej wizyty
awunia1234
oregano gratki udanej wizyty:-)
Maua_She to też już niedługo będziesz rozpakowana
mamaktosia, mb89 bardzo dobry wybór, sama też tak bym zrobiła:-)
Baśka_28 ooooo...u nas się planu nie praktykuje, ale w sumie chyba bym go nie pisała i tak, bo wszystko może się zdarzyć i wtedy i tak plan trafi;-)
Maua_She to też już niedługo będziesz rozpakowana
mamaktosia, mb89 bardzo dobry wybór, sama też tak bym zrobiła:-)
Baśka_28 ooooo...u nas się planu nie praktykuje, ale w sumie chyba bym go nie pisała i tak, bo wszystko może się zdarzyć i wtedy i tak plan trafi;-)
reklama
mb89
My po wizycie...i zapadło i zrobiło się rozwarcie na 2 palce, szyjka miękka na pewno urodzę w listopadzie...jeżeli mnie nie weźmie samo to prowokacja 28.11.....Ada przygotowana na wyjście
Podziel się: