reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

Lucere- super!

Laperedhil- wiesz co? Mi się wydaje, że macica w pierwszej ciąży (Ty chyba jesteś w pierwszej tak?) nie zawsze 'załapuje', że powinna iść w stan spoczynku aż do rozwiązania. Ja miałam non stop bóle brzucha (różne różniste), potem brałam leki, a potem twardniał mi brzuch do końca ciąży- bardzo nieprzyjemne uczucie:/ A teraz nic, a nic. Nawet wiązadeł nie czuję...uważaj na siebie koniecznie!

Ja też po wizycie, wszystko cacy. Dzidzia 5,2cm. Maleńka w sumie. Filip na tym samym etapie miał już ponad 7 cm. Siusiaka nie widać było:p co daje na razie nadzieję:p Wiem, że nasze bąble wszystkie takie podobne na usg, no ale jak już wstawiamy to oto mój pasażer na gapę;) : 2013-06-12 15.32.10.jpg

Aaaaa no i ja mam termin na 27 grudnia, więc jako jedna z ostatnich....

Załączniki

• 2013-06-12 15.32.10.jpg
    2013-06-12 15.32.10.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Paulettta sliczny Twoj dzidzius :) lubie takie zdjecia, moje niestety niezbyt wyrazne ale popatrzylam sobie na monitorku :)
i tak to moja pierwsza ciaza dlatego poszlam sprawdzic czy napewno sie nic nie dzieje coby pozniej nie zalowac :)

ponoc udalo mi sie wyjatkowo bo ktos zrezygnowal :) szczesciara ze mnie...
ta dr prowadzila ciaze mojej sis i mi ja dawno polecala wiec skorzystalam i nie zaluje, kazdy pomiar na usg, dokladne badanie, wyczerpujace odpowiedzi i usmiech :) nie umiejszajac tej mojej oczywiscie, ale troche zaluje ze nie poszlam odrazu do niej :)
jak mi wyslesz w koncu ksiazke to Ci dam na priv nazwisko :p

Witam.

Czytając wasze posty, nabrałam jeszcze większej chęci, należeć do grupy grudniowych mam 2013. ;)
Termin mam na 27 grudnia jak jedna z koleżanek powyżej, także również będę na końcu. Mam nadzieję, że zechcecie przyjąć nową mamę. Pozdrawiam, Natalia.

reklama
Do góry