reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

pieknaszyszunia gratuluje

Ja mam usg co 4 tygodnie, plus do tego byłam raz prywatnie i zostały mi 2 wizyty tych dokładnych usg Co miesiąc mam na nfz i lekarz mówi że co wizytę bedziemy robić usg;)

reklama
Agusia ! wow ! jak dla mnie to brzuch trojaczkowy .. serio !! ;) naprawe spory jak na ten etap ciazy...bardzo jestem ciekawa czy to blizniaki i czy masz dobre przeczucia;)

Agusia brzuszek piekny choc duzy moze masz dobre przeczucie z ta mnoga ciaza :tak:
Ja dolaczylam do was bo juz wiem co i jak.Wczoraj po wizyce wyszlam zadowolona.Dostalam 3 juz zdiecie do albumu ;-) tym razem dzidzusa byl widac cudnie i juz nie przypomina fasolki a malutkie dziecko :-) Ma cale 44mm ,serducho bije jak dzwon,mi badania wszystkie porobili.Natepna wizyta dopiero 19 lipca...Przy kazdej ma byc robione usg i podstawowe badania,pod koniec ciazy przehodze pod opieke szpitalna i juz nie bede sie z moim ginem widywac tylko przychodnia przyszpitalna a tam tez podstawowe badaia plus ktg.

U mnie niestety albo stety dzidzia jest jedna :) byłam na wizycie malenstwo ruchliwe i zdrowe więc jest ok, ja spokojniejsza jestem ale az sie dziwie ze matczyne przeczucia jednak nie miały racji bytu...
Co do usg zle sie wyslowilam w sprawie dzialania aparatu usg i fal/ promieni ktore emituje, ale mimo ze nie ma udowodnionych skutków ubocznych to jednak lepiej nie za często jezeli nie ma potrzeby , takie jest moje zdanie.

A to moja dzidzia z dziś

agusia najwazniejsze,ze z dzidzia wszystko oki a wiekszy brzusio to moze po prostu taki twoj urok?Jak bylo w porzednich ciazach??

Vici w poprzednich ciazach było normalnie , brzuch ogromny ale pod koniec a nie na początku ... Więc to jest dziwne ... Podobno mam sporo gazów w jelitach, ale wiatrów wcale co dziwne, powiedziano mi ze hormony wariuja bardzo i tak może być , dla mnie najważniejsze ze dzidzi zdrowe ;)

Basia !!!! Wypluj to! Natychmiast :p 3 mi az nad to wystarczy hihi przynajmniej auta nie będę musiała zmieniać hihi:p

Pieknaszyszunia gratulacje :-)
Agusia najwazniejsze, ze dzidzia zdrowa i wszystko w porzadku, piekne zdjecie i gratuluje cudnych wiesci :-)

reklama
Do góry