reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

pieknaszyszunia gratuluje

Ja mam usg co 4 tygodnie, plus do tego byłam raz prywatnie i zostały mi 2 wizyty tych dokładnych usg Co miesiąc mam na nfz i lekarz mówi że co wizytę bedziemy robić usg;)

reklama
Agusia ! wow ! jak dla mnie to brzuch trojaczkowy .. serio !! ;) naprawe spory jak na ten etap ciazy...bardzo jestem ciekawa czy to blizniaki i czy masz dobre przeczucia;)

Agusia brzuszek piekny choc duzy moze masz dobre przeczucie z ta mnoga ciaza :tak:
Ja dolaczylam do was bo juz wiem co i jak.Wczoraj po wizyce wyszlam zadowolona.Dostalam 3 juz zdiecie do albumu ;-) tym razem dzidzusa byl widac cudnie i juz nie przypomina fasolki a malutkie dziecko :-) Ma cale 44mm ,serducho bije jak dzwon,mi badania wszystkie porobili.Natepna wizyta dopiero 19 lipca...Przy kazdej ma byc robione usg i podstawowe badania,pod koniec ciazy przehodze pod opieke szpitalna i juz nie bede sie z moim ginem widywac tylko przychodnia przyszpitalna a tam tez podstawowe badaia plus ktg.

U mnie niestety albo stety dzidzia jest jedna :) byłam na wizycie malenstwo ruchliwe i zdrowe więc jest ok, ja spokojniejsza jestem ale az sie dziwie ze matczyne przeczucia jednak nie miały racji bytu...
Co do usg zle sie wyslowilam w sprawie dzialania aparatu usg i fal/ promieni ktore emituje, ale mimo ze nie ma udowodnionych skutków ubocznych to jednak lepiej nie za często jezeli nie ma potrzeby , takie jest moje zdanie.

A to moja dzidzia z dziś

agusia najwazniejsze,ze z dzidzia wszystko oki a wiekszy brzusio to moze po prostu taki twoj urok?Jak bylo w porzednich ciazach??

Vici w poprzednich ciazach było normalnie , brzuch ogromny ale pod koniec a nie na początku ... Więc to jest dziwne ... Podobno mam sporo gazów w jelitach, ale wiatrów wcale co dziwne, powiedziano mi ze hormony wariuja bardzo i tak może być , dla mnie najważniejsze ze dzidzi zdrowe ;)

Basia !!!! Wypluj to! Natychmiast :p 3 mi az nad to wystarczy hihi przynajmniej auta nie będę musiała zmieniać hihi:p

Pieknaszyszunia gratulacje :-)
Agusia najwazniejsze, ze dzidzia zdrowa i wszystko w porzadku, piekne zdjecie i gratuluje cudnych wiesci :-)

reklama
Do góry