reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Agusia brzuszek piekny choc duzy moze masz dobre przeczucie z ta mnoga ciaza
Ja dolaczylam do was bo juz wiem co i jak.Wczoraj po wizyce wyszlam zadowolona.Dostalam 3 juz zdiecie do albumu ;-) tym razem dzidzusa byl widac cudnie i juz nie przypomina fasolki a malutkie dziecko :-) Ma cale 44mm ,serducho bije jak dzwon,mi badania wszystkie porobili.Natepna wizyta dopiero 19 lipca...Przy kazdej ma byc robione usg i podstawowe badania,pod koniec ciazy przehodze pod opieke szpitalna i juz nie bede sie z moim ginem widywac tylko przychodnia przyszpitalna a tam tez podstawowe badaia plus ktg.
Ja dolaczylam do was bo juz wiem co i jak.Wczoraj po wizyce wyszlam zadowolona.Dostalam 3 juz zdiecie do albumu ;-) tym razem dzidzusa byl widac cudnie i juz nie przypomina fasolki a malutkie dziecko :-) Ma cale 44mm ,serducho bije jak dzwon,mi badania wszystkie porobili.Natepna wizyta dopiero 19 lipca...Przy kazdej ma byc robione usg i podstawowe badania,pod koniec ciazy przehodze pod opieke szpitalna i juz nie bede sie z moim ginem widywac tylko przychodnia przyszpitalna a tam tez podstawowe badaia plus ktg.
Kemisiak
Fanka BB :)
U mnie niestety albo stety dzidzia jest jedna byłam na wizycie malenstwo ruchliwe i zdrowe więc jest ok, ja spokojniejsza jestem ale az sie dziwie ze matczyne przeczucia jednak nie miały racji bytu...
Co do usg zle sie wyslowilam w sprawie dzialania aparatu usg i fal/ promieni ktore emituje, ale mimo ze nie ma udowodnionych skutków ubocznych to jednak lepiej nie za często jezeli nie ma potrzeby , takie jest moje zdanie.
A to moja dzidzia z dziś
Co do usg zle sie wyslowilam w sprawie dzialania aparatu usg i fal/ promieni ktore emituje, ale mimo ze nie ma udowodnionych skutków ubocznych to jednak lepiej nie za często jezeli nie ma potrzeby , takie jest moje zdanie.
A to moja dzidzia z dziś
vici
mama Victor´a & Raphael`a
agusia najwazniejsze,ze z dzidzia wszystko oki a wiekszy brzusio to moze po prostu taki twoj urok?Jak bylo w porzednich ciazach??
Baśka_28
Agusia szkoda że nie trafiły Ci się blizniaki ale najważniejsze że wszystko dobrze z dzidzią i teraz będziesz spokojniejsza.Może następnym razem uda Wam się zrobić bilznaki;-)
Kemisiak
Vici w poprzednich ciazach było normalnie , brzuch ogromny ale pod koniec a nie na początku ... Więc to jest dziwne ... Podobno mam sporo gazów w jelitach, ale wiatrów wcale co dziwne, powiedziano mi ze hormony wariuja bardzo i tak może być , dla mnie najważniejsze ze dzidzi zdrowe
Basia !!!! Wypluj to! Natychmiast 3 mi az nad to wystarczy hihi przynajmniej auta nie będę musiała zmieniać hihi
Basia !!!! Wypluj to! Natychmiast 3 mi az nad to wystarczy hihi przynajmniej auta nie będę musiała zmieniać hihi
witaminka2013
Multimama :)
Pieknaszyszunia gratulacje :-)
Agusia najwazniejsze, ze dzidzia zdrowa i wszystko w porzadku, piekne zdjecie i gratuluje cudnych wiesci :-)
Agusia najwazniejsze, ze dzidzia zdrowa i wszystko w porzadku, piekne zdjecie i gratuluje cudnych wiesci :-)
reklama
Baśka_28
Agusia myślałam że może zechcesz kiedyś mieć te bliżnaiki;-) Ale jak nie to sorki tak mi się palnęło;-)
Podziel się: