reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

Aha no nie wiem właśnie bo ja cały czas chodzę na NFZ ale wcześniej chodziłam do tego samego lekarza prywatnie tzn w pierwszej ciąży na początku do 4mca a potem już do przychodni.
Mnie nawet nie pytał czy chce zwolnienie tylko od razu wypisał jak byłam teraz 30 kwietnia i to na dwa miesiące.

reklama
Ananaska gratuluje zdrowego maluszka!
A jesli badanie bylo prywatnie, to powiedzialabym, ze zaplace tylko pol ceny za pol badania!

Ananaska gratulacje maluszka !
Super wieści
A ja mam ciagle te sny o bliznietach i to dziwne przeczucie ze bedą identyczne dziewuszki... Ale by było hihi

Agusia to mielibyscie komplet :tak: Mi maz dzis oglosil, ze chce blizniaki, i jak nie bedzie to z domu polece :-D chyba nie zdaje sobie jeszcze sprawy z tego ile to odpowiedzialnosci ;)

Dziub ale ja mam już 2 dzieci , a teraz robiliśmy dziewusie a coś czyje ze zrobiliśmy razy dwa ;) takie przeczucie ;)

ananaska super malenstwo!!!!! a lekarza poslalabym na drzewo! ja na nfz poki co sie super ciesze, bo nawet jak mowi: sprawdzimy na szybko usg ktory tydzien co by do genetycznych potwierdzic to i tak 10 min pokazywala fikance :) zobaczymy co dalej bedzie. a Ty koniecznie zmien tego lekarzyne...
JA sie czuje na chlopaka, ale moj sie smieje ze na dziołcha zaskoczy :)

Ananaska najwazniejsze, ze dzidzia sie rozwija i pieknie rosnie gratulacje :-)

A ja mam przeczucia na dziewuszke, ale czy sie sprawdza to zobaczymy :). Maz tez jest zdania, ze bedzie corcia :). A jak bedzie czwarty chlopak to tez pieknie, oby zdrowe :).

dziewczyny jak to sie przeczuwa?
ja właśnie zajadam ser żółty i popijam mlekiem :-D czy to normalne:baffled:
mój eM dzis podnosi i koszulkę i mówi do brzucha "witaj moja córeczko, tatuś mówi", zdziwi się jak będzie pisiorek:-D:-D:-D

reklama
agusiakemisia zatem życze Ci tej dziewczynki razy dwa;-):tak:
Ja nie wiem czy mam przeczucia czy co ale inaczej się czuję jak w pierwszej ciąży więc liczę że będzie to dziewczynka ale jeśli chłopczyk to też super będą dwa łobuzy.
Szyszunia mój mówi do brzuszka że to syneczek drugi,ale się chłopy zdziwią jak nie pójdzie po ich mysli:sorry::laugh2:

Dziewczynki a na jakieś usg pózniejsze będzie chcieli zabrać swoje starsze pociechy?Bo mi mój lekarz powiedział ze w sierpniu lub wrześniu mogę przyjść z Kamilem jeśli będzie chciał zobaczyć dzidziusia.

Do góry