reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

reklama
Dziękuję Wam dziewczyny za słowa otuchy. Dziś już jest lepiej, po prostu wczoraj po wizycie zaczęłam przeglądać neta za co też dostałam opr od męża, Niepotrzebnie to wszystko-ale tak już mam.... Teraz pozostaje czekać do niedzieli i zobaczymy jak dalej się sprawy potoczą. Właśnie z powodu małej ilości ód zaczynam się martwić porodem sn, a niestety nie mam wskazań do cc. Mała leży już od dawna główką do dołu.

Sorki, że tak tylko o sobie ale jestem dziś już padnięta i zmykam do wyrka się wyłożyć.
Majka gdzie radzisz we wro?

mamaktosia ty odpoczywaj i sie przespij porzadnie,bo bedziesz jak zombieee...

majka no i maz ma racje,nie czytaj stek bzdur w necie....

mamuska czyli wsio ok...a ty masz gdzie indziej usg a gdzie indziej wizyte,,dwa razy musisz latac???

ja mam wizyte 4 grudnia,w 38tc,,mysle ze ostatnia to moja bedzie wizyta...hee

Koralikowa, no niestety ... tj. mam w tym samym miejscu i u tego samego lekarza, ale on we wtorki robi usg w innym gabinecie, a w śr przyjmuje w innym na zwykłe wizyty. Na wizytach robi tylko "podgląd" serducha na gorszym sprzęcie

mamuska to kiepsko troszke..ale co sie dla dzidzi nie robi...
ja mam wszystko ktg,usg,badanie i wogole wsio w jednym miejscu na wizycie co miesiac:)))

mamuśka to Ty masz podbnie jak ja...ja we wtorki chodzę do jednego na wizyte a w środy na usg do drugiego...ten od usg jest super :-) ja chodzę na nfz ,już się napłaciłam....

ja też ma wizyte po południ, już ostatnią:) zobaczymy co gin powie jak popatrzy:)...podwozie mnie też boli okrutnie:baffled:
mamaktosia myślę, że zrobiłas bardzo dobrze wychodząc...zawsze możesz tam wrócić, a stres mniejszy
ananaska gratuluje 2,5 kg dzidzi:) moja mała tyle samo ważyła w 35tc.
mamuśka ja szczerze powiedziawszy w ogóle nie wiem jak jest u gina na NFZ os zawsze chodzę prywatnie. Cenię sobie swoją sfere intymności i wiem, ze prywatnie nie zostanie ona nadszarpnięta za bardzo

reklama
mamuska ,ananaska kiepsko z tymi podwojnymi wizytami ale to juz chyba taki urok w Pl
mamaktosia czekamy na dalsze wiesci
mb daj znac jak tam po wizycie

Do góry