reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

Kurcze u nas po cc wypuszczają po 48 h jak jest ok....w razie jakichś problemów trzymają dłużej, ale nie znam nikogo kto by był dłużej niż 2 doby....a tu 8 dni!!! :baffled:

reklama
marka ja tez mam mieć wizytę 6.11 i dowiedzieć się kiedy termin cc ale mi tak razcej planowali ok.15.11 lub dalej.
Chyba bedziesz pierwszą rozpakowaną grudniówką.
vici to super maluszek już spory.

u Nas po cc wypuszczają po 5dobach a jak kobieta rodzi sn to 2-3doby i wychodzi to zależy wszytsko od tego jak się czuje.

Ostatnia edycja:
mężuś odebrał wyniki mojego moczu...i ufff...prawie idealny. Z 7 leukocytów zrobiło się na szczęście 1-2 w polu wiedzenia. I brak bakterii. jednak urosept coś daje:) a myślałam, że to taki pic na wodę:-)

Angelika - takie wyniki to fizjologia w ciąży:tak: normy z labo są ogólne:),
a wybierasz sie do szkoły rodzenia? bo do mnie dziś babka dzwoniła, że zaczyna się 4.11, ale ja nie mam szans, bo muszę leżeć, no i wyjechałam z Radomska, żeby mieć lepszą opiekę med w razie gdyby mały chciał wyjść już... ale szkoda mi tej szkoły...

No ja tez już po badaniach i 150 zł nie moje:no: ale ważne, żeby wszystko było okej:)
U nas w tym szpitalu gdzie ja zamierzam rodzić po SN wypuszczają po 2 dniach jeżeli z matka i dzieckiem jest wszystko okej po CC po 3 dniach.

reklama
My po wizycie:-D
Wszystko ok. Młody waży około 2800, główką w dół ładnie wpasowany, czekamy na poród;-) To była moja ostatnia wizyta. Teraz tylko KTG w szpitalu w połowie listopada. Jej, jak ten czas zleciał:szok:

Mnie po cc puścili po 4 dobach. Rodziłam w poniedziałek, we czwartek wyszłam, mogłabym wcześniej w sumie:tak:

Do góry