reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

lucere no 10 kilo tylko miesiac temu bylam w rozmiarze 36 u niego i pytal sie gdzie brzuch chowam:tak::tak: a ostatni sie smialam ze pralka mi wszystkie ciuchy skurczyla bo w nic sie nie mieszcze ;-)

reklama
vici wszystko zalezy kiedy bede rodziła...ale tak mam siostre,ktora wolne moze brac jak chce, mama w poblizu...a jak cos bedzie kolo swiat to go ojciec na caly tydz zabiera na pewno,,wiecc mysle ze bedzie ok...

mb no to super zorganizowany facet:))

karpula ty masz mdlosci jeszcze???

awunia super ze wizyta ok:)))

polcia no to fajnie ze sezrobilam fotke...

smutna to rob wyniczki,i tylko 10kg..ja mialam 3tyg temu 11,5kg....hyh

hej , ja dzisiaj odebralam wynik z gbs (paciorkowce) i na szczescie ujemny:)
w poniedzialek musze porobic badania , morfologia mocz kreatynina potas , sod , APTT i jeszcze jedno to jest na krzepliwosc krwi(jaka jest) to przed cesarka sie robi. 6 listopada trzymajcie kciuki bo wszystko bedzie wiadomo czy odrazu po wizycie pojade na ciecie , czy poczekamy kolejny tydzien i dopiero ciecie , wiec Zuzienka miedzy 6 a 13 listopada raczej juz bedzie z nami:) wszystko bedzie zalezalo od stanu mojej blizny po cc.

No to i ja juz po wizycie.Ktg cacy,mlody dawal czadu ale i tak odczyt byl super i zero skurczy :-) Pobrali wymaz,mocz i krew na badania po 15 mam dzwonic za wynikami.Maly wazy 3070g ale dalej nie wiem orientacyjnie jak duzy jest.Miala mi sprawdzic ale sie zagadalysmy ...Glowka w dol i mamusie kopie po zebrach,serducho ok i wszytsko inne tez.Dostalam dokumenty do poczytania i podpisania.No i musze cisnienie mierzyc 3 razy dziennie bo im sie nie podoba.W razie co to wizyta w szpitalu.Termin cc wyznaczony na 25 listopada:-) Teraz 13 mam termin u gina a potem 19 zas szpital,usg,ktg badania krwi i rozmowa z anestezjoogiem.Tak wiec jak nic sie wczesniej nie zacznie to ujrze mlodego 25 :-)

hehhe dzieki ale wiecie ja w ta wage nie do konca wierze,przy Victorze na ostatnim usg czyli 2 tyg przed porodem wychodzilo jakies 3800g a urodzil sie majac 3440g
Krew mi pobrali tylko dlatego,ze poskarzylam sie mdlosciami.
No i wypytalam co musze miec ze soba w szpitalu i nic.Dla malucha tylko cos na wyjscie a dla mnie jak chce to pizamke,normalne ciuchy na dzien i kosmetyki bo reszta tez jest.No ale trzymaja po cc 5-8 dni :szok: A ja sie nastawilam,ze jak cc w poniedzialek to piatek do domu a jednak sie okaze...

reklama
vici już 25.11?! Jej... to jak ja urodzę w terminie (23.12 to Ty już miesięcznego bobasa będziesz miała ;) ) Super, że wizyta udana! Długo trzymają po cesarce... Jeszcze te 5 dni jakoś brzmi, ale 8 to już ponad tydz :szok:

Do góry