reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

awunia super, że wszystko w porządku! to teraz czekamy na wieści poniedziałkowe:tak:
Mamuśka ja wezmę tylko koszul 3 sztuki, nie cierpię ich ale faktycznie jak mają co chwilę sprawdzać"jak tam się goi" to podziękuje za pidżamę ;-) poza tym może szybciej się zagoi bo przewiew będzie :-D
Odnośnie torby to mój men spakowałby całą szafę bo by nie wiedział co ma zabrać więc też wolę spakować się sama a na lodówce będzie miał karteczkę co ma zabrać w dniu wypisu:-D

reklama
Dziewczynki mój m miał okazję kilkarazy z nienacka pakować mnie do szpitala i raczej wolę zadbać żeby już nigdy taka przyjemność mu się nie przytrafiła , chodziłam w za dużych majtkach , w różowej piżamie i pachniałam perfumami których nie lubię ... nie wspomnę o plastykowych sztućcach :-D on miał stres a jak zobaczyłam co przywiózł miałam jeszcze większy ...:-D Taki kochany był w tej męskiej bezradności , że nawet o kapciach nie zapomniał ... zielonych z motylkiem ;-)

Tak już jest kobitki z tymi facetami , śmiać mi sie chce bo pewnie mój M nie spakowałby nic bo byłby pewien,że wszystko mam albo dostane na miejscu ;) Tak odnośnie torby to mówiąc szczerze nie mam jeszcze nic w gotowości.. po weekendzie będę musiała o tym pomyśleć ,34 tydzień to już nie przelewki :-)

Domi 85, mamaktosia no to możemy sobie rękę podać :-p:-D ja to bym się bała, żeby wstydu się nie najeść bo pewnie mój wziąłby rzeczy"po domu" czyli byle jakie:-D
mamaktosia musiałaś wyglądać jak choinka, cała kolorowa:-D:tak:

:szok: zawstydzacie mnie dziewczyny ... u mnie termin na początek grudnia, z USG ... za równy miesiąc :szok:, a jestem totalnie w proszku ...
ciuszki nie wyprane, kosmetyki i art. higieniczne nie kupione ... nie bardzo mam co wsadzić do torby :baffled:
planuję wziąć absolutne minimum ... M już doświadczony, więc w razie czego dowiezie, co trzeba

reklama
U mnie jeśli chodzi o pakowanie, to nie wiem, czy mój M by potrafił mnie spakować, wolałam to sama zrobić;-) i zostało mi tylko ubranko dla dziecka na wyjście przygotować :-) A u nas w szpitalu po porodzie dozwolone jest tylko śmiganie w koszuli to nie mogę sobie zabrać dresu,, getrów itp., chociaż koszul nie lubię:no:

Do góry