reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

Co do wagi malucha moja cora w 30 tyg ważyła 1570g ale ja ciezko choruje , sama chudne , nie jem , mam kolki watrobowe i bóle żołądka z wymiotami , co chwile ląduje w szpitalu ...
Stad tez mało sie udzielam bo jak ataki to cierpię bardzo po kilka, kilkanaście godzin , jak puści to odchorowuje chorobę i wracam do zycia kilka dni ... A pózniej zaś atak i tak koło zamknięte już tyle tygodni ...
Staram sie do was zaglądać kobitko i czytać ale nie mam siły często nic pisać , zdrowie nie pozwala do tego mam 2 małych dzieci które potrzebują mamy , kończyny remont w domu , zeby było swiezutko i czysciutkk jak sie Mala urodzi , musieliśmy chłopcom pokój zrobić wspólny a dla Vanessy pokój krolewny ! I tak to to to tamto , na szczęście już kończyny , wrzucilam zdjęcia pokoju małej w odpowiednim wątku , różowo jest ;)

reklama
Wstawiam moje ulubione foto z ostatniego usg pt" No Mamo nie podglądaj mnie ciągle" ;D

Waga 1 938 g 33tyg

ale jak wygląda buziaczek to nie wiem ale znając mnie i tatusia to będzie miał kawał noska i dlatego nie chce pokazać :)
ale ma też długie paluszki (jak ja) ale to ponoć dobrze bo krótkie paluszki częściej są objawami nie do końca prawidłowego rozwoju kończyn itd

Generalnie miałam na usg teraz super lekarza i wszystko tłumaczył i śmialiśmy się ciagle :) usg.jpg

Załączniki

• usg.jpg
    usg.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 48
Ja na razie nie chce zapeszać ale każdemu życzę takiego przebiegu ciąży jak mam - 33 tydzień, nigdy mdłości i zawsze czuje sie dobrze jedyne co to nie mam kolan i kostek (spuchły i mam nogi jak parówki) :) wyniki super i nawet nie wiedziałam ,że jestem taka zdrowa :)

domi agkrk za wizyty w piatek &&&&&&&&&

ja odebralam wyniki,,dalej ta anemia,brak zelazo,jakies bialka w moczu,,grr,,a tarczycowych nie mam..lekarz bedzie mial podglad na necie..
po 16 jade do niego z wynikami.....

reklama
Arteobeauty super fota!!! A pod przebiegiem ciąży też się podpisuję ;) Ale z tego widzę, to te pierwsze jakoś lepiej znoszone są heh
Koralikowa &&& za wizytę
AgKrK a to czemu podejrzewasz, że nie będzie ok? coś się dzieje?

Do góry