reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

No, Baśka tak trzymać:tak: Dobrze, że wszystko pozamykane i skurcze w normie jak na ten etap ciąży. A że główka nisko, to się zdarza też. Mój też nisko jest bardzo, tak czuję...Mam nadzieję, że dochodzimy do tego 38 tygodnia minimum jednak;-)

reklama
Basiu - super wiesci!!! no to masz jeszcze 5 tyg i cc:tak: czyli pierwsza tak ?:-D

Aia - ja mam czutke ze bede grudniowka:-D w sumie sobie nawet nie wyobrazam ze za 4 czy 5 tyg moglabym juz rodzic... jakies to nierealistyczne:szok:

Baśka, Polcia, Laurka ... gratuluje dobrych wieści !!! :-)

ja mam USG w pon i czekam na nie z niecierpliwością ... mam dziwne wrażenie, że młody 2 kg ma już dawno za sobą :szok: obym się myliła ;-)

Nasz mały Bru malutki- w tej chwili zaledwie 1230gr. Przepływy cały czas nie najlepsze, co tydzień robią mi Dopplera...Chyba już taka moja uroda, że rodzę małe dzieci. Filip w 35 tygodniu miał 2kg, a urodził się 2950. Czy któraś z Was też ma podobną wagę malucha, pocieszcie mnie plissssssssssss

No tak strachu najadlam sie co niemiara....ale wazne ze jest ok...:happy:
Tu w de ktg jest robione od 30tc co 2tyg.:happy:

Laurka waga to najmnieszy problem ja jeszcze troche bede wazyc 100kg ale wiem ze to zgubie bo jak sie chce to mozna fakt z tej ciazy mam niecale 12kg na plusie ale zostalo z pierwszej...wazne ze bobaski zdrowe:happy: co do porodu to ponoc do 36tc dziecko ma prawo sie obrocic wiec ma jeszcze czas...mysl pozytywnie:happy:

Koralikowa z wag to roznie bywa...moze byc tak ze ur dzieci z podobna waga...moja mama az takich nas przeogromnych nie miala wiec po cichu mysle ze mam to po niej:-D
Ja juz tez wizytuje co 2tyg:happy:

Baskabyle tak dalej :happy:

reklama
Nasz mały Bru malutki- w tej chwili zaledwie 1230gr. Przepływy cały czas nie najlepsze, co tydzień robią mi Dopplera...Chyba już taka moja uroda, że rodzę małe dzieci. Filip w 35 tygodniu miał 2kg, a urodził się 2950. Czy któraś z Was też ma podobną wagę malucha, pocieszcie mnie plissssssssssss
my mielismy podobna wage w 30 tyg, corcia jest nadal w okolicach 5-9 centyla ale rosnie, przeplywy sa ok, mamy sie nie martwic bo po prostu jest drobniutka :tak:

Do góry