No, Baśka tak trzymać Dobrze, że wszystko pozamykane i skurcze w normie jak na ten etap ciąży. A że główka nisko, to się zdarza też. Mój też nisko jest bardzo, tak czuję...Mam nadzieję, że dochodzimy do tego 38 tygodnia minimum jednak;-)
reklama
Koralikowa
Fanka BB :)
Baska super wiesci...
aia pewnie ze dotrwamy do 38...
aia pewnie ze dotrwamy do 38...
awunia1234
Koralikowa
jol to czekamy z toba na wizyte
Paulettta
Nasz mały Bru malutki- w tej chwili zaledwie 1230gr. Przepływy cały czas nie najlepsze, co tydzień robią mi Dopplera...Chyba już taka moja uroda, że rodzę małe dzieci. Filip w 35 tygodniu miał 2kg, a urodził się 2950. Czy któraś z Was też ma podobną wagę malucha, pocieszcie mnie plissssssssssss
No tak strachu najadlam sie co niemiara....ale wazne ze jest ok...
Tu w de ktg jest robione od 30tc co 2tyg.
Laurka waga to najmnieszy problem ja jeszcze troche bede wazyc 100kg ale wiem ze to zgubie bo jak sie chce to mozna fakt z tej ciazy mam niecale 12kg na plusie ale zostalo z pierwszej...wazne ze bobaski zdrowe co do porodu to ponoc do 36tc dziecko ma prawo sie obrocic wiec ma jeszcze czas...mysl pozytywnie
Koralikowa z wag to roznie bywa...moze byc tak ze ur dzieci z podobna waga...moja mama az takich nas przeogromnych nie miala wiec po cichu mysle ze mam to po niej
Ja juz tez wizytuje co 2tyg
Baskabyle tak dalej
Tu w de ktg jest robione od 30tc co 2tyg.
Laurka waga to najmnieszy problem ja jeszcze troche bede wazyc 100kg ale wiem ze to zgubie bo jak sie chce to mozna fakt z tej ciazy mam niecale 12kg na plusie ale zostalo z pierwszej...wazne ze bobaski zdrowe co do porodu to ponoc do 36tc dziecko ma prawo sie obrocic wiec ma jeszcze czas...mysl pozytywnie
Koralikowa z wag to roznie bywa...moze byc tak ze ur dzieci z podobna waga...moja mama az takich nas przeogromnych nie miala wiec po cichu mysle ze mam to po niej
Ja juz tez wizytuje co 2tyg
Baskabyle tak dalej
reklama
koriander
my mielismy podobna wage w 30 tyg, corcia jest nadal w okolicach 5-9 centyla ale rosnie, przeplywy sa ok, mamy sie nie martwic bo po prostu jest drobniutkaNasz mały Bru malutki- w tej chwili zaledwie 1230gr. Przepływy cały czas nie najlepsze, co tydzień robią mi Dopplera...Chyba już taka moja uroda, że rodzę małe dzieci. Filip w 35 tygodniu miał 2kg, a urodził się 2950. Czy któraś z Was też ma podobną wagę malucha, pocieszcie mnie plissssssssssss
Podziel się: