reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

reklama
A u mnie oficjalnie już 33 tydzień więc raczej będzie maleństwo listopadowe :) waży niecałe 2kg
W zeszłym tyg miałam alarm na usg bo nie był obrócony jeszcze główką w dół a poza tym miał mało wód płodowych a dziś jak ta lala wszystko ok i ułożył się super :)
Nie chce pokazać buzi mamuni i zakrywa się rączkami i często jeszcze nogę zarzuca na rękę :) akrobata :)
Generalnie też bym chciała by już był z nami bo już się doczekać nie mogę :)

Wracając z usg zakupiłam piękne leginsy bo spodnie to już nie bardzo leżą ale stałam i patrzyłam na lusterko ze niby cała nie gruba ale nogi jak paróweczki tak opuchnięte :) jak nie moje ale co zrobić :)

koralikowa i tiluchna gratuluję wizyt:)

Ja też już w domku...wszystko w jak najlepszym porządku, ale niestety bez usg..czyli tylko przypuszczamy, że nasze szczęście ma troszke ponad 2kg:)
Na kiepski mocz wystarczy urosept:)

ok najpierw tutaj:-D

mb89 - nie martw sie - ja po zapytaniu sie pani doktor na scanie czy jest mozliwosc obliczenia wagi albo poznania wymiarow uslyszalam - ja tutaj jestem tylko od sprawdzenia lozyska, serca i ilosci wod plodowych:sorry2:

takze wymiarow tez sie domyslam:sorry2:

a mialas badanie wewnetrzne?

Arteofbeauty - hehe wstydliwy akrobata;-) no to gratuluje 33 tyg:tak:

no ciekawe czy bedziemy listopad czy jednak dzieci poczekaja na grudzien:-D

Basiu - czekamy teraz na Twoja wizyte:tak: &&&

lucere - usmiech mi z mordzi nie schodzi
moze to zabrzmi mega masohistycznie - tak sie modlic o sn :rolleyes2: ale ja po prostu nie wyobrazalam sobie cc:unsure:

mamaktosia :-D:-D teraz moja kolej trzymania kciukow!!! &&&

Koralikowa - ojej:-) nieee no ja mysle, ze jak 3 razy siusiak byl to sie przeciez nie rozplynal:szok:;-)
mysle ze miedzy nozki sie zaplatal (az taki dlugi?:-p)
i super ze tez bedzie sn u Ciebie:-D

ojj ja nie wiem co bym teraz zrobila gdyby okazal sie synus :baffled: :rofl: jak ja co 2 rzecz to rozowa:zawstydzona/y:;-)

Koralikowa
- az moim piciem plunelam przy czytaniu o tej wadze..:tak: tarczyca:sorry2: prooossszzzeee.. normalna waga jak na ten etap :*

mialam chyba z 13 kg na + w 29.. pozniej w ciagu tygodnia przybylo mi 2 kg:szok: a teraz od 2 tyg tylko 300g:sorry2:

ta waga to jedna wielka niewiadoma:-D

reklama
mb89 - ahhh zazdroszcze:tak: moj scan trwal dzsiaj 5 min i nawet ine wiedzialam na co sie patrzec - ok widzialam bijace serduszko. ale ona tak szybko to wszystko przeleciala:sorry2:

coz.. poczekam do porodu i zobacze Mloda w pelnym wymiarze:-D

no i wewnetrznie bede badana tez dopiero podczac porodu:sorry2:

Do góry