reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

reklama
No i ja już też po wizycie. Malutka (już nie taka malutka) waży 1 kg :-) więc chyba do najmniejszych nie należy. Szyjka, macica- wszystko ok. Tylko dostałam prikas picia 3 litrów płynów codziennie bo wody płodowe niby mam w normie ale nie jest ich tak strasznie dużo. Nie wiem gdzie ja tyle tych płynów zmieszczę.

OREGANO coś piękne, urocza córeczka, piekna pamiątka!!!

MARKA to będą Ci robić 3 cesarkę?

CAYOKA ten kciuk w buźce jest rozczulający

KARPULA to ja dobrze zrozumiałam, że Ty w ciąży schudłaś na razie???

MAJKA oby jak najwięcej takich dobrych wieści, co do wody to ja mogę pić ale najgorzej z sikaniem potem

Ja po wczorajszej wizycie prywatnej mam stawić się do dietetyka na oddział w szpitalu w celu pobrania glukometru i rozpisania diety ale mam przekaz od mojego gin co chodzę na NFZ do poradni diabetologicznej i patologi ciąży i jadę 1 października do tej pory tak po omacku jem to co myślę, że słuszne.. Ale chyba źle myślę bo mały tak jak do tej pory mieścił się wymiarami w swoim tygodniu lub troszkę mniej to teraz prawie 2 tygodnie rozmiarowo poszedł do przodu...

tak , bede miala 3 CC tylko niewiem jak oni zaplanuja CC ja sie obawiam tylko tego zeby zrobili termin jakis troszke wczesniejszy niz 40 tc, bo pierwsza CC byla w 36 tc bo zaczela sie akcja porodowa no i druga CC w 26 tc wiec , ja wolalabym termin okolo 38 tc chociaz ale wiadomo ja sobie moge chciec wszystko od nich zalezy

reklama
koriander dla mnie to duzo 10,,i wogole to najgorsza koncowka,,hee...zebym sie w 20 zmiescila...

mamuska ja juz przeskoczylam 70...

karpula to teraz tyj,,oddam ci z 5kg chcesz??

Do góry