MamUśKaaa88
Fanka BB :)
Ania a tak z ciekawości zapytam, udało Ci się zajść spontanicznie w ciążę, czy miałaś wywoływaną owulację? My staraliśmy się rok i w końcu zaszłam po wywoływaniu clostilbegytem
Szyszunia duuży ten Twój Mieszko.
Ja na wizycie byłam 13 sierpnia i wted wazył 400g więc ciekawa jestem ile jest teraz
ale mam usg dopiero w 30 tyg (15 października) czyli jeszcze ponad miesiąc. Też tak macie?
czy np. przy przodującym łożysku kazał Wam lekarz częściej robić usg? Bo mi właśnie nie. Powiedział, że dopiero 30 tydz
mamaktosia to pewnie zanim cesarkę zrobili to się i tak wymęczyła ta Twoja koleżanka...
Mój Mały do tej pory szalał w brzuszku, a wczoraj i dzisiaj jest strasznie spokojny...Nie wiem czy dlatego, że do pracy wróciłam po urlopie i się ciagle ruszam, czy o co chodzi... Poczekam jeszcze kilka dni, bie nie chcę się marwić na zapas..;/
Szyszunia duuży ten Twój Mieszko.
Ja na wizycie byłam 13 sierpnia i wted wazył 400g więc ciekawa jestem ile jest teraz
mamaktosia to pewnie zanim cesarkę zrobili to się i tak wymęczyła ta Twoja koleżanka...
Mój Mały do tej pory szalał w brzuszku, a wczoraj i dzisiaj jest strasznie spokojny...Nie wiem czy dlatego, że do pracy wróciłam po urlopie i się ciagle ruszam, czy o co chodzi... Poczekam jeszcze kilka dni, bie nie chcę się marwić na zapas..;/