reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

reklama
dziękuję :) Zapomniałam dodać, że podobnie jak anneczka moja mała waży 400g i powiedział, że wzrost ma ok. 25 cm (z nóżkami), więc może szczupła, wysoka laseczka będzie. Wg. USG 20tc6dc, natomiast z miesiączki 20tc3w był.... przez co wyznaczył mi termin na 26 grudnia a nie na 29... a ja ciągle mam nadzieję, że dotrzymam do 1 stycznia......

Dzięki Dziewczyny! Też jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że się podniesie! U mnie ze względu, ze Antek jest mały może się termin z 23.12 na 27.12 przesunąć!\
Gratuluję wszystkich zdrowych Maluszków:*

Hej Laseczki ja miałam ww wt wizyte o 17 ale ze przez ostatnie dni miałam duuuuzo terminów przeróznych ( głównie zwiazane z sis praca bo nie umie niemieckiego ) to nie miałam jak pisac...
U mnie wszystko ok to ze mnie tak wszystko w dół ciągnie to przez to ze szybko zaszłam w 2 ciaże...jesli bedzie mi to dokuczac mam brac magnez raz wiecej. Mała wazy juz 400g moja dr była na urlopie przyjmowała mnie jej kol która wywarła na mnie również super wrazenie potwierdziła dziewczynke:)))
Jak podglądalismy mała robiłą sobie kosi kosi dr sie smiała ze bedzie mądra:)))
A oto zdj jakie uzyskałam:)
5.jpg

Załączniki

• 5.jpg
    5.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 34
hej , dziewczyny , u mnie gin potwierdzil termin na 13 grudzien, i potwierdzil ze dziewczynka , waga miedzy 525 gram a 561 gram , wczoraj wychodzilo 22 tygodnie i 5 dni , Zuzia rosnie :) wzrostu nie podawal bo mowil ze i tak ciezko jest okreslic w takim tygodniu , a mam pytanie dziewczyny , kazal mi zrobic glukoze 75 gram i po 2 godzinach powtorzyc , kurde myslalam ze tylko 50 gr daja do picia :/ czy ktoras z was miala???
Michasia , gratki coreczki:)

Bo będzie rocznikowo rok młodsza i rok później do szkoly ją wyślę i będzie mieć pierwsza w swojej klasie 18stke, a nie ostatnia :D ale jak się nie uda to będzie najmłodsza ze swojego rocznika i będzie na mnie krzyczeć, że ostatnia 18stke ma :D ha ha ha
mylalam ze na takie aspekty sie juz nie zważa, a tu prosze...

reklama
Do góry