reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

reklama
Jestem po wizycie! Mały pokazał swojego siusiora, więc potwierdziło się i będzie Antek :) Rozwija się prawidłowo, jest jakieś 3-4 dni mniejszy niż wskazuje termin z okresu, ale jak powiedział lekarz "mama też nie należy do największych" więc jest ok :) Po dziurce w serduszku nie ma śladu
Z gorszych wiadomości -mam nisko osadzone łożysko ;/ Stwierdził, że na tym etapie nie mówimy o przodującym, bo często się podnosi, więc mam się nie martwić... W takim razie jestem dobrej myśli... Mam nadzieję, że się będzie podnosić

Mamuska to super Antos super imie-skoro lekarz mowi,ze bedzie dobrye,to musi byc.

Ja jutro na 10wizyta u gina,jakis stres mnie ogarnia,ech.

reklama
Uwaga, tak w skrócie - na 100% dziewczynka :) zdowiuśka, lekarz nie miał czego się przyczepić :) Laseczka ma już 25 cm wzrostu i waży 400g :)

Jestem padnięta z emocji!!!!!!!!!!!!

Do góry