reklama
michalina_ch
Fanka BB :)
Lucere fajny zbieg okoliczności Ja idę do niego z polecenia, bo moja przyjaciółka u niego była, gdy na usg 2d lekarz nie widział noska i wysłał ją do Makowskiego właśnie. I Makowski zrobił USG, bardzo dokładnie, długo itd i okazało się, że wszystko ok. Przyjaciółka wręcz piała na jego temat + opinie, więc się skusiłam na niego. A gdzie idziesz? Ja do jego prywatnego gabinetu.
LauLau
K.M-B. ... cudne fotki !!! maluch jest rozkoszny
Lucere, gratuluję córci :-)
Anulka@, cieszę się, że wszystko w porządku ... ładnie sobie maluch rośnie
ja wczoraj byłam na połówkowym i na szczęście wszystko super :-)
siusiak też nie odpadł, więc powoli pozwalam sobie na małe zakupowe szaleństwo ...
maluszek zdrowiutki i całkiem już duży - 590 g z USG kilka dni starszy, ale trzymamy się terminu z OM ...
fotki buźki oczywiście nie mam ... ale już jestem przyzwyczajona, bo dziewczynki na połówkowych też były tak ustawione, że zobaczenie buźki graniczyło z cudem
Lucere, gratuluję córci :-)
Anulka@, cieszę się, że wszystko w porządku ... ładnie sobie maluch rośnie
ja wczoraj byłam na połówkowym i na szczęście wszystko super :-)
siusiak też nie odpadł, więc powoli pozwalam sobie na małe zakupowe szaleństwo ...
maluszek zdrowiutki i całkiem już duży - 590 g z USG kilka dni starszy, ale trzymamy się terminu z OM ...
fotki buźki oczywiście nie mam ... ale już jestem przyzwyczajona, bo dziewczynki na połówkowych też były tak ustawione, że zobaczenie buźki graniczyło z cudem
mamaktosia
Jol - gratulacje udanej wizyty U nas też ciężko było buźkę złapać , ale jak już ginka złapała ... w sumie mam 18 zdjęć w tym 5 takich nie albumowych , mierzenie wód , przepływy itp.
KMB - śliczne zdjęcia ! Będzie świetna pamiątka !
Lucere - gratki
KMB - śliczne zdjęcia ! Będzie świetna pamiątka !
Lucere - gratki
Kemisiak
Dziewczyny super wieści i piękne maluszki !!!!
Kmb zazdroszcze ładnych zdjęć , ja byłam na prywatnym polowkowym , na 3d, 4d i moja kadiezniczka ani myślała sie pokazać ... Za żadne skarby nie chciała odwróciła sie i koniec ale płeć udało sie potwierdzić z tym ze nie bez walki musiał ja doktor pouiskac i sie przesunęła trochę , udało sie potwierdzić ale wstydzioszka . A po za tym zdrowa i żadnych problemów nie było .
Kmb zazdroszcze ładnych zdjęć , ja byłam na prywatnym polowkowym , na 3d, 4d i moja kadiezniczka ani myślała sie pokazać ... Za żadne skarby nie chciała odwróciła sie i koniec ale płeć udało sie potwierdzić z tym ze nie bez walki musiał ja doktor pouiskac i sie przesunęła trochę , udało sie potwierdzić ale wstydzioszka . A po za tym zdrowa i żadnych problemów nie było .
Koralikowa
malutka i kmb super focie,,no jak milo popatrzec i gratuluje tych plci...
ja ide w srode,,jak sie nie dowiem to ja nie wiem...nie wyjde heee...
ja ide w srode,,jak sie nie dowiem to ja nie wiem...nie wyjde heee...
awunia1234
koriander
jol, lucere gratuluje zdrowych maluszkow!
A u mnie dooopa :-( hemoglobina spadla z poczatkowych 11,7 do 10 czyli zadne z lekow sie nie przyswajaja..jutro ide do gina zobaczymy co on na to.
Na szczescie cukier ok, przed glukoza 91, 2 godz po gluk 92
A u mnie dooopa :-( hemoglobina spadla z poczatkowych 11,7 do 10 czyli zadne z lekow sie nie przyswajaja..jutro ide do gina zobaczymy co on na to.
Na szczescie cukier ok, przed glukoza 91, 2 godz po gluk 92
reklama
Pieknaszyszunia
Koriander przypomnij jakie żelazo łykasz?
ja mam przepisane to: http://solidna-apteka.pl/image/cache/data/older/DSCF5830_LRG-500x500.jpg
ja mam przepisane to: http://solidna-apteka.pl/image/cache/data/older/DSCF5830_LRG-500x500.jpg
Podziel się: