reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

reklama
Lucere fajny zbieg okoliczności :D Ja idę do niego z polecenia, bo moja przyjaciółka u niego była, gdy na usg 2d lekarz nie widział noska i wysłał ją do Makowskiego właśnie. I Makowski zrobił USG, bardzo dokładnie, długo itd i okazało się, że wszystko ok. Przyjaciółka wręcz piała na jego temat + opinie, więc się skusiłam na niego. A gdzie idziesz? Ja do jego prywatnego gabinetu.

michalina - z tego co mi mówił to przyjmuje na Łuckiej i Żytniej, także chyba na Żytnia z tego co pamietam, w obydwu ta sama cena tylko w inne dni przyjmuje :)

K.M-B. ... cudne fotki !!! maluch jest rozkoszny :tak:
Lucere, gratuluję córci :-)
Anulka@, cieszę się, że wszystko w porządku ... ładnie sobie maluch rośnie :tak:

ja wczoraj byłam na połówkowym i na szczęście wszystko super :-)
siusiak też nie odpadł, więc powoli pozwalam sobie na małe zakupowe szaleństwo ...
maluszek zdrowiutki i całkiem już duży - 590 g :tak: z USG kilka dni starszy, ale trzymamy się terminu z OM ...
fotki buźki oczywiście nie mam ... ale już jestem przyzwyczajona, bo dziewczynki na połówkowych też były tak ustawione, że zobaczenie buźki graniczyło z cudem :sorry2:

Jol - gratulacje udanej wizyty :) U nas też ciężko było buźkę złapać , ale jak już ginka złapała ... w sumie mam 18 zdjęć :-D w tym 5 takich nie albumowych , mierzenie wód , przepływy itp.

KMB - śliczne zdjęcia ! Będzie świetna pamiątka !

Lucere - gratki :-D

Dziewczyny super wieści i piękne maluszki !!!!
Kmb zazdroszcze ładnych zdjęć , ja byłam na prywatnym polowkowym , na 3d, 4d i moja kadiezniczka ani myślała sie pokazać ... Za żadne skarby nie chciała odwróciła sie i koniec ale płeć udało sie potwierdzić z tym ze nie bez walki musiał ja doktor pouiskac i sie przesunęła trochę , udało sie potwierdzić ale wstydzioszka . A po za tym zdrowa i żadnych problemów nie było . :)

malutka i kmb super focie,,no jak milo popatrzec i gratuluje tych plci...

ja ide w srode,,jak sie nie dowiem to ja nie wiem...nie wyjde heee...

jol, lucere gratuluje zdrowych maluszkow!

A u mnie dooopa :-( hemoglobina spadla z poczatkowych 11,7 do 10 :no: czyli zadne z lekow sie nie przyswajaja..jutro ide do gina zobaczymy co on na to.
Na szczescie cukier ok, przed glukoza 91, 2 godz po gluk 92

reklama
Do góry