reklama
Dziewczyny my wiemy ze zdrowie najwazniejsze i cieszymy sie z maluszka bez wzgledu na plec....kazde kochac bedziemy tak samo:-) :-) poprostu mezowi marzy sie potomek a ja sie smieje ze zawsze moize byc tzeci chlopiesc:-) :-)
Laperedhill zdj pierwsza klasa...boski tytus-) :-) :-)
Ja badania robie te co tu kaza bo wiekszosc placi mi kasa nawet te co w l sa nie obowiazkowe...
Anneeczka ja o corci w pierwszej ciazy dowiedzialam se dopiero po 30tc wiec dla mnie to szok ze juyz wiem:-) :-)
Baska super ze wzyta udana:-) :-) a czemu bedziesz miec cc bo ja nie w tem jestem....
Mamaktosia super ze wizyta udana:-)
Laperedhill zdj pierwsza klasa...boski tytus-) :-) :-)
Ja badania robie te co tu kaza bo wiekszosc placi mi kasa nawet te co w l sa nie obowiazkowe...
Anneeczka ja o corci w pierwszej ciazy dowiedzialam se dopiero po 30tc wiec dla mnie to szok ze juyz wiem:-) :-)
Baska super ze wzyta udana:-) :-) a czemu bedziesz miec cc bo ja nie w tem jestem....
Mamaktosia super ze wizyta udana:-)
mamaktosia
Fanka BB :)
Laperedhill - przecudny ! Śliczne zdjęcie ci zrobili , ja się wczoraj też doprosiłam kilku zdjęć buźki i jedno mam takie jak twoje z rączką na buzi , a na jednym się uśmiecha , to już mały człowiek ! I waży podobnie 596 gram. A jak babka przełączyła na 4d w kolorze to moi chłopcy byli zachwyceni. Gratulacje !
MamUśKaaa88
Ja robiłam cytomegalię i wiem, że przechodziłam. Toksoplazmozę też. Niebawem pewnie ginek będzie kazał powtarzać, bo to po 20 tyg się powtarza te badania, tak?
Gratuluję zdrowych dzieciaczków Ja usg 13 sierpnia
Gratuluję zdrowych dzieciaczków Ja usg 13 sierpnia
malutka ja nie robiłam cytomegalii w pierwszej ciąży i w tej też nie miałam zleconych...Na własną rękę nie zamierzam. Jestem tego samego zdania co mb89 nie da się tego leczyć w trakcie ciąży jak toxo, więc de facto te wyniki o kant są dla nas teraz. Szkoda nerwów.
laperedhil śliczny synuś
laperedhil śliczny synuś
Baśka_28
leperedhil śliczny chłopczyk
polcia w sumie dr stwierdził że skoro miałam już cc to on widzi przeciwwskazania do naturalnego tzn chodzi o to że moja astma w ciąży się nasiliła i tak poza tym ja jestem raczej drobnej budowy ciała dlatego doszedł do wniosku że nie będziemy kombinowali tylko cc
aia ja także w pierwszej ciązy nie miałam tych badań zalecanych ale teraz zmieniłam dr i kazali mi robić ale ja będę miała je bezpłatnie bo w laboratorium szpitalnym.
polcia w sumie dr stwierdził że skoro miałam już cc to on widzi przeciwwskazania do naturalnego tzn chodzi o to że moja astma w ciąży się nasiliła i tak poza tym ja jestem raczej drobnej budowy ciała dlatego doszedł do wniosku że nie będziemy kombinowali tylko cc
aia ja także w pierwszej ciązy nie miałam tych badań zalecanych ale teraz zmieniłam dr i kazali mi robić ale ja będę miała je bezpłatnie bo w laboratorium szpitalnym.
jejuu ale Tytus juz wielki )) moje dzieciatko na koniec grudnia to pewnie o polowe mniejsze...hehe
a co do cytomegalii - corka mojego kuzyna ma 1 rok. miala szczepienie na odre, na drugi dzien w zlobku zemdlala...zawiezli ja do szpitala , zrobili rozne badania i okazalo sie ze ma cytomegalie !! a ze to objawow nie daje to nikt tego nie wiedzial...ja na szczescie nie mialam z nia fizycznego kontaktu , w dzien szczepienia sie z nia widzialam ale nawet buzi jej nie dawalam ani nawet nie glaskalam jej, bo ona taka bojazliwa...
wiec narazie nie robie tych badan . robilam na toxo...
koralikowa, michalina - to cierpliwie czekamy do przyszlej srody - wasi lekarze maja przynajmniej dobre usg to cos tam zobaczycie, moja ma jakies stare przedpotopowe...a na 3d umowie sie w 23tc..
a co do cytomegalii - corka mojego kuzyna ma 1 rok. miala szczepienie na odre, na drugi dzien w zlobku zemdlala...zawiezli ja do szpitala , zrobili rozne badania i okazalo sie ze ma cytomegalie !! a ze to objawow nie daje to nikt tego nie wiedzial...ja na szczescie nie mialam z nia fizycznego kontaktu , w dzien szczepienia sie z nia widzialam ale nawet buzi jej nie dawalam ani nawet nie glaskalam jej, bo ona taka bojazliwa...
wiec narazie nie robie tych badan . robilam na toxo...
koralikowa, michalina - to cierpliwie czekamy do przyszlej srody - wasi lekarze maja przynajmniej dobre usg to cos tam zobaczycie, moja ma jakies stare przedpotopowe...a na 3d umowie sie w 23tc..
ja cytomegalii nie robiłam i pewnie jak mi nie zalecą to nie zrobie. Na poczatku bylam nakrecona że napewno bede robiła, ale teraz juz mysle że nie ma co...
a jutro ide na usg! zobaczymy czy sie dowiemy płci maleństwa czekam czekam czekam...
a jutro ide na usg! zobaczymy czy sie dowiemy płci maleństwa czekam czekam czekam...
reklama
Podziel się: