reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

Aniaa_87 gratuluje dziewczynki :)

Nie wiem czy wiecie, ale na skurcze łydek jest jeden sposób. Sposób by mniej bolało i skurcz odpuścił. Trzeba podczas skurczu pociągnąć największy palec (paluch) do góry. Automatycznie mięsień łydki się rozluźnia.

reklama
Aniaa_87 gratuluję! :) No mam nadzieję, że dziewczynki dogonią chłopców :)

Pieknaszyszunia o jej, to życzę wielu sił, by ten maraton pokonać :)

Ja robię tak, że zazwyczaj wizyty u gina mam z rana, to idę na nie na czczo i jak dostanę skierowanie na krew i mocz, to robię w ten sam dzień badania, bo mam laboratorium i ginka w jednej przychodni i na jednym piętrze :) A na usg na NFZ czeka się ok 2 tyg. to przed olejną wizytą udaje mi się wyrobić :) Ale teraz jak dostanę na cukier skierowanie, to będę musiała jechać w inny dzień z rana, bo nie wytrzymam dwóch godzin u gina, na badaniach i następnych dwóch czekając, żeby tą glukozę zaliczyć ;)

Ania gratuluje coreczki,moze coreczki doruwnaja chlopcom,hee

KMB no dzieki,obadam ten sposob,a magnze tez pije,taki rozpuszczalny..

Ania gratuluję córci :-D
Ja w piątek dowiedziałam się, że będę miała drugiego synka. Myślałam że jest mi wszystko jedno i że nawet wolałabym chłopca a teraz jestem trochę zawiedziona. No trudno, najważniejsze żeby zdrowe było. Ale jak ja sobie dam radę z dwoma urwisami??

a ja się właśnie nastawiam na drugiego synka :-)ale jak się okaże że bedzie córcia to równie tak samo się ucieszę .poprostu z wygody bym wolała drugiego synka;-)ale miło będzie robić kucyczki i sukieneczki kupować:-D

malutka dasz radę dasz...ja jak chodzę na plac zabaw to właśnie dziewczynki się mi wydają niegrzeczne i cięższe do wychowania...

malutka- dwóch urwisów - bardzo fajnie :)
właśnie wszyscy mówią, że chłopcy niegrzeczni itp. ale patrząc w koło na dorastające dziewczynki to dopiero można się przerazić... Więc chyba nie ma reguły, chłopczyk, czy dziewczynka...

reklama
malutka gratki 2 chlopaka a rade dasz na bank :tak: Mnie pociesza fakt ,ze przy siusianiu nie trzeba wysadzac tylko spodnie obsunac :-D no i te krzyki przy rozczesywaniu nas omina :cool:

Do góry