reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
ja już po, wymęczyły mnie jak nigdy, miałam usg, ponoc maluch od środy przytył 90g:-) ale, ze coś jej się szyjka w macaniu nie podobała to jeszcze usg dowcipne miałam i szyjka dobra, ale okazuje sie, ze jakaś łożyskopodobna tkanka leży mi na ujsciu szyjki, ze niby łożysko jakieś macki wypuszcza:-) samo jest dobrze położone, ale jakby coś krwawiło to od razu mam do szpitala jechać i sie nie zastanawiać, a tak to czekamy, ze się to cudo podniesie. no i przy okazji jakaś infekcja sie przyplątała, ale na to jakiś magiczny napój i globulki i powinno przejść

LAdy Agnes gratuluję Filipka:)

Ewcia no to teraz dbaj o siebie, żeby te "macki" dalej nie leciały:) bardzo łanie przytył Twój maluszek....

Ewka- to kuruj tę infekcję szybko i oby te macki szybko poszły w górę ;-) u mnie też coś się ostatnio przyplątało, bo swędzi i trochę piekło, nawet męża tym załatwiłam, ale na szczęście codzienne mycie po 2-3 razy już sporo pomogło

ewka dużo zdrówka, odpoczywaj w miarę możliwości :):)

ja też dzisiaj miałam wizytę , zwykłe badanie bez usg bo jutro prenatalne. wszystko ok:) badania krwi w normie. hemoglobina spada, i nieliczne bakterie w moczu ale na razie się kazał nie martwić. CRP standardowo powyżej normy ale powiedział, że widocznie taki mój urok!. czekam z niecieprliowścią na jutrzejsze badanie

reklama
Do góry