reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza

kaja, ależ cudnie się ułożyło!! parka! i faktycznie nie wyprą się, ze są rodzeństwem:tak: gratulacje!!!!

mavika, gratulacje synka. i cudne imię, nasze wybrane dla synka w pierwszej ciąży, ale teraz nie chcemy bo Zosia urodzona w Andrzejki, wiec jedno by miało urodziny a drugie imieniny... No chyba, ze urodzi się synuś 15 maja (w Zofii), to wtedy damy na imie Andrzej, bo będzie po równo:-D

&&&& za wiyztujące

reklama
u mnie też tylko 60% na chłopaka... usg było na kiepskim sprzecie wiec nie dowierzam...

Połówkowe bedzie 10 stycznia i mam nadzieje ze moje dziecie "rozłozy nogi"

Kaja pieknie się wam ułożyło.. ty pragnełaś drugą babke, a małż bedzie miał synka:)

ach, co ja bym bez Was:-D
dzieki kochane!

jak je zobaczylam na tym 4d to tak mnie rozczulily , ze wszystki ewatpliwosci mi przeszly i zaczelam sie cieszyc juz tak naprawde..

Kaja ogromne gratulacje ;-):-)

A to moja mała łobuziara;-)
20t.jpg

Aśka świetne usg, dzidziuś wygląda ak dzidziuś a nie jak fasolka/alien/konik morski <3 ależ to musi być cudowne zobaczyć dzieciaczka... gratuluje!! jak ma na imie łobuz?

Sembo co do imienia to na razie nie wiem, mężowy jeszcze się nie oswoił z myślą, że będzie 3 dziewczyna, nadal ma nadzieję, że lekarka się pomyliła i te jajka z siusiakiem tam są a ona ich tylko nie zauważyła;-)

A tak poważnie to czekam na jego propozycję, bo ja wybierałam imię dla Pauli:-p

reklama
Do góry