reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzięki dziewczyny.
Sama jestem ciekawa, kto w brzuszku się rozpycha
Ale pewnie jeszcze z 2 miesiące poczekam w niepewności.
Sama jestem ciekawa, kto w brzuszku się rozpycha
Ale pewnie jeszcze z 2 miesiące poczekam w niepewności.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Trzymam kciuki za wizyty i piękne zdjęcia maluszków!
flądra
Fanka BB :)
gratuluję wam wszystkim pięknych zdjęć i udanych wizyt oraz tzrymam kciuki za pozostałe dziewczyny mam do was pytanie
które badania wykonywane są na NFZ, a o które muszę martwić się sama?? np. te genetyczne pappa itp
tzn. czy lekarz mówi mi o badaniach, które powinnam robić czy jedyna moją informacja bedzie internet??
które badania wykonywane są na NFZ, a o które muszę martwić się sama?? np. te genetyczne pappa itp
tzn. czy lekarz mówi mi o badaniach, które powinnam robić czy jedyna moją informacja bedzie internet??
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Flądra to zależy, czy chodzisz do lekarza na NFZ, czy prywatnie.
Jeśli prywatnie, to pewnie za wszystko zapłacisz.
Jeśli na NFZ to lekarz daje ci skierowania. Tylko w tym wypadku ppap jest bezpłatny dopiero po 35 roku życia chyba.
Jeśli prywatnie, to pewnie za wszystko zapłacisz.
Jeśli na NFZ to lekarz daje ci skierowania. Tylko w tym wypadku ppap jest bezpłatny dopiero po 35 roku życia chyba.
reklama
flądra
Fanka BB :)
dziękuję, chodzę na NFZ i właśnie po pzreczytaniu różnych wypowiedzi boje sie, ze lekarz o czyms zapomni, coś pominie, albo nie zrobi odpowiednich badań w odpowiednim do tego terminie...itd. ide 22.10 na kontrole czy dzidzia dalej jest i pewnie wtedy dostańę skierowanie
poza tym mam propozycje do moderatorki-może jakis wątek ze zdjeciami brzuchów co bym sie nie czuła samotna z napompowaną bańką na tak wczesnym etapie
poza tym mam propozycje do moderatorki-może jakis wątek ze zdjeciami brzuchów co bym sie nie czuła samotna z napompowaną bańką na tak wczesnym etapie