reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
aaa to nie zrozumiałam.
myslałam ,ze masz jakieś przecieki ,że po 15 .05.jakaś szczęśliwa gwiazda zaczyna świecic czy coś;-)
przyznam Ci się ,że myślałam dziś w klinice o 15.05. ,ale jeszcze nie podjełam decyzji. może do czegoś przyda się tez mój mąż i razem coś podejmiemy?

Heloł babeczki... ja dziś wyszłam ze szpitala... maluch wazy ok 1800gram, jest super ruchliwy, serduszko i przepływy w porządku, łoztsko ma II stopien dojrzałości :) ja się czuje dobrze, choć w spzitalu w dzień przyjęcia miałam reularne skurcze dochodzące na ktg do 80. dostałam duza dawke magnezu i się ladnie wyciszyło. teraz jest ok, od tamtego czasu bez magnezu a skurcze nie wróciły... nastepna wizyta 2 kwietnia u mojego gin i 4 kwietnia w poradni patologii ciąży....

ja dzis wizyty nie mialam u gin, tylko w szpitalu termin, ale mysle ze watek szpitalny nie bede gmatwala taka mniejsza informacja wiec tu:
jesli Sophia nie wywinie numeru to urodzi sie 30.kwietnia :) o 7.45 mam sie stawic i wtedy cc, a 25 mam jeszcze przyjsc na rozmowe z chirurgiem i anastezjologiem i na badania, wiec w piatek lub sobote pewnie wyjdziemy ze szpitala :)

reklama
Do góry