reklama
aaa to nie zrozumiałam.
myslałam ,ze masz jakieś przecieki ,że po 15 .05.jakaś szczęśliwa gwiazda zaczyna świecic czy coś;-)
przyznam Ci się ,że myślałam dziś w klinice o 15.05. ,ale jeszcze nie podjełam decyzji. może do czegoś przyda się tez mój mąż i razem coś podejmiemy?
myslałam ,ze masz jakieś przecieki ,że po 15 .05.jakaś szczęśliwa gwiazda zaczyna świecic czy coś;-)
przyznam Ci się ,że myślałam dziś w klinice o 15.05. ,ale jeszcze nie podjełam decyzji. może do czegoś przyda się tez mój mąż i razem coś podejmiemy?
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Mąż, on robił to powinno m starczyć ;-)
Mavika trzymam &&&&&
Mavika trzymam &&&&&
mysiak
Fanka BB :)
Heloł babeczki... ja dziś wyszłam ze szpitala... maluch wazy ok 1800gram, jest super ruchliwy, serduszko i przepływy w porządku, łoztsko ma II stopien dojrzałości ja się czuje dobrze, choć w spzitalu w dzień przyjęcia miałam reularne skurcze dochodzące na ktg do 80. dostałam duza dawke magnezu i się ladnie wyciszyło. teraz jest ok, od tamtego czasu bez magnezu a skurcze nie wróciły... nastepna wizyta 2 kwietnia u mojego gin i 4 kwietnia w poradni patologii ciąży....
Nia
ja dzis wizyty nie mialam u gin, tylko w szpitalu termin, ale mysle ze watek szpitalny nie bede gmatwala taka mniejsza informacja wiec tu:
jesli Sophia nie wywinie numeru to urodzi sie 30.kwietnia o 7.45 mam sie stawic i wtedy cc, a 25 mam jeszcze przyjsc na rozmowe z chirurgiem i anastezjologiem i na badania, wiec w piatek lub sobote pewnie wyjdziemy ze szpitala
jesli Sophia nie wywinie numeru to urodzi sie 30.kwietnia o 7.45 mam sie stawic i wtedy cc, a 25 mam jeszcze przyjsc na rozmowe z chirurgiem i anastezjologiem i na badania, wiec w piatek lub sobote pewnie wyjdziemy ze szpitala
marciosz
Mysiak spory dzieciaczek to super, że wystarczył magnez i się wyciszyło.
Nia - zazdroszczę , że znasz datę narodzin swojego maluszka
Nia - zazdroszczę , że znasz datę narodzin swojego maluszka
reklama