reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

Ja teraz wizyty mam co 3 tygodnie, to znaczy ostatnio byłam 11 marca, a teraz idę 29 marca, ale prywatnie chodzę.

Co do wagi waszych chłopców Noirel i Olga to mój ostatnio , właśnie w 31 tygodniu również ważył 1630 g :)

Kessy lepiej nie jedź teraz na tą wizytę, zadzwoń i zapytaj.

reklama
ja dziś też po wizycie, szyjka twardzielka dzięki leżakowaniu się trzyma na tym samym poziomie, dzidziuś niestety nadal bardzo nisko, ale rośnie-> waga 1500g, więc norma, a macica ciągle napięta, więc rozkurczowe czas zacząć brać, bo nospa forte nic nie pomaga:-(

a wizyty to chyba tak od 34tc powinno być częściej niż m-c, ja miałam co miesiąc, a teraz co 2-3 tygodnie bo troszkę problemowo:tak:

Ja chodze w ramach NFZtu.Od poczatku wizyty mialam co 3 tygodnie,od 28 tygodnia co 2 tygodnie.Kazda wizyta z badaniem dowcipnym,usg dowcipne i usg przez brzuch... Co lekarz to inna filozofia

Ninette Mysle ze lekarz wie co robi.Widocznie wszystko u Was w jak najlepszym porzadku i nie widzi potrzeby czestszych wizyt.U mnie od 28 tygodnia problemy z szyjka i waga małej,teraz jeszcze skurcze doszly...wiec zapewne dlatego tak czesto wizytuje...

reklama
ja mam wizyty co 4 tygodnie,ale lekarz zawsze mi mówi że jakby coś się działo to mogę zawsze przyjść bez zapisu.ale mój gin jest dla mnie jak psycholog,dobrze że daleko bo bym co tydzień do niego latała:-D

Do góry