reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza

reklama
chmurka gratuluję udanej wizyty i dużej córci. Chętnie bym się zamieniła i Tobie oddała możliwość cesarki. Bo coś czuję, że mojej nie kwapi się do fikołka i podoba jej się pozycja miednicowa a czas leci, miejsca ma mniej.

dziewczyny gratulacje udanych wizyt i zdrowych dzieciaczków :-)

my w piątek mieliśmy wizytę, chłopak rośnie, ma już 1400, głową w dół, a po poszczególnych wymiarach termin porodu przesunął się na 15-17 maj, no zobaczymy może więc czerwiec nas nie zaskoczy;
dołączam tylko do "żelaznych dziewczyn", któraś z Was wspominała o gwoździach w jabłkach i jak, pomogło? plus infekcja układu moczowego, poszedł posiew, ale mam nadzieję, że obędzie się bez antybiotyku, no i tyle :happy2:

Dziewczynki gratuluję udanych wizyt!

Elsa ja należę do tych żelaznych i ja jem te jabłka z gwoździami, wyniki się poprawiły bo żelazo z 10,00 wzrosło na 11,3! Wcześniej przez miesiąć jak brałam leki same to poprawiło się tylo o 0,1, natomiast jak zobaczłam, że nic nie daję wprowadziłam: więcej wołowiny, herbata z pokrzywy, buraczki lub sok z buraków, zielenina (sałata, natka piertruszki), suszone morele, oczywiście ta jabłka i są efekty. Lekarze mówią, że to bardzo duży skok w górę! Także polecam.

Własnie mnie olśnilo,ze jutro mam wizyte:eek: Zdecydowanie mam cos nie tak z mozgiem:confused2: Wizyta krotka,bo tylko po zwolnieie i wymaz GBS.Moim osobistym zdaniem na tego GBS za wczesnie,ale nie bede dyskutowac....

Noelle faktycznie wcześnie ten GBS :shocked2:
Mi pani dr zapisała, że przed porodem powinnam miec 3 badania i tak: WR i Hbs-Ag miedzy 34-37 tygodniem zrobić, a GBS 35-37 tydzień bo jeżeli w tak zwanym międzyczasie załapałabym się na coś to się już nie namnoży a jak bym miała to jest akurat wystarczająco dużo czasu żeby przyjąć leki bo ok 2 tygodnie się bierze.

Dziewczyny ja poproszę o &&& bo dziś wizytuję o 15, a o 17 USG. Oby infekcji już w moczu nie było i krew się poprawiła, no i najważniejsze, żeby szyjka stała już w miejscu :happy:

reklama
Do góry