reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza

kartagina - &&&& :-)

Kamila - ja mam dokładnie takie same wyniki - nic na to nie dostałam, tylko muszę kontrolować częściej....glukozę robiłam już 5 razy
na czczo mam 69-72 a po obciążeniu 50-56...cały czas się utrzymuje, więc lekarz mnie uspokajał
w szpitalu też tak samo do tego się odnosili, a że mam inny powód do zmartwień, to tym się nie przejmuję;-)

reklama
jutro 1/03 idę na anty-D plus ogólne badania ;) zobaczymy czy młoda dama się coś ruszyła czy dalej w gotowości do porodu leży ;) trzymajcie kciuki za mnie o 16:00 Polskiego czasu :*

Kamila1988 ja też po 2h od obciążenia miałam niższy poziom niż na czczo, a mój gin powiedział że wszystko w porządku więc się nie stresuję, bo miałam okropny problem z wypiciem tej mikstury

a na wizytę idę dopiero 13 marca, już się doczekać nie mogę :)
do tej pory też chodziłam co 4 tyg, ale jak pojadę w marcu to będzie już 32tc więc zobaczymy co powie, czy będzie częściej kazał przyjeżdżać

reklama
no i tak, już w szpitalu mówiłam że mnie piecze ale wyniki wychodziły dobre i olali. Mój gin mówi że mam stan zapalny od pessara- w końcu to OGROMNE ciało obce w pochwie... stąd pieczenie i upławy. w aptece wydałam 160zł, dostałam macmiror i pałeczki kwasu mlekowego. będzie na jakieś 3 tygodnie!!!!
Martusia ok, szyjka od 4.02 skróciła się jakieś 3mm więc nie jest żle. niby ciąża pcha się w dół i uwypukla ale szyjka zamknieta na ok 1,2cm i dalej pessar więc nie jest żle. dr pochwalił mnie za leżenie, dobrnęłam do 30 tyg więc jest mały sukces ale jeszcze chociaż 3 tygodnie!!!:tak:
no nic- wróciłam i leżę dalej!

Do góry