reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Candy No chociaż tu sie odzywasz dobrze ze wszystko super- mała duża
Napisz na ogólnym jak sie mieszka
A wracając do mojej wizyty wvzoraj fajnie posprawdzal małego , wiem dokładnie gdzie pupka nóżki , fajnie było widać jak cos tam gada ruszał ustami jakby dyskutował, niestety nie udało sie zrobic Fot w 4d;( bo zasłaniał sie rączka cos tam próbował ten lekarz ale mocno zniekształcona buzka stad mały taki pomarszczony wyszedł ale ładnie pokazał wszystko co trzeba było do badan łącznie z dziurami od noska, usteczkami piękny był a tu wysyłam 1 focia jaka sie udało gdzie wyglada na pokrzywionego z kicholkiem chyba po moim byłym hehehe jakbym tak prowadziła rozwiązly tryb zycia to po tym badaniu wczoraj bym sie zastanawiała hehe ale na szczescie nie ma wątpliwości
Napisz na ogólnym jak sie mieszka
A wracając do mojej wizyty wvzoraj fajnie posprawdzal małego , wiem dokładnie gdzie pupka nóżki , fajnie było widać jak cos tam gada ruszał ustami jakby dyskutował, niestety nie udało sie zrobic Fot w 4d;( bo zasłaniał sie rączka cos tam próbował ten lekarz ale mocno zniekształcona buzka stad mały taki pomarszczony wyszedł ale ładnie pokazał wszystko co trzeba było do badan łącznie z dziurami od noska, usteczkami piękny był a tu wysyłam 1 focia jaka sie udało gdzie wyglada na pokrzywionego z kicholkiem chyba po moim byłym hehehe jakbym tak prowadziła rozwiązly tryb zycia to po tym badaniu wczoraj bym sie zastanawiała hehe ale na szczescie nie ma wątpliwości
Załączniki
EM Ka
Fanka BB :)
Heheh No minę ma mega skwaszona ale jak juz pisałam tatuś przyznał ze moze sie kwasic po nim
dobrze ze ma tego świadomość
ale spoko Maroko mama
Zrobi z niego wesołego ziomka
dobrze ze ma tego świadomość
ale spoko Maroko mama
Zrobi z niego wesołego ziomka
pięknie kobietki
Choco fajnie już wiesz mniej więcej na jaki termin się szykować
Candy super że mała tak ładnie rośnie
Emka cieszę się że wszystko co było złe poznikało i że mały jest zdrowy a że kręci nosem to nic hehe
Kurcze też miałam wstawić zdięcie... hmm.. może potem wrzucę
Choco fajnie już wiesz mniej więcej na jaki termin się szykować
Candy super że mała tak ładnie rośnie
Emka cieszę się że wszystko co było złe poznikało i że mały jest zdrowy a że kręci nosem to nic hehe
Kurcze też miałam wstawić zdięcie... hmm.. może potem wrzucę
M
Mar1
Gość
Same dobre wieści! Która następna?
reklama
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
EM ka jaka minka ciesze się, że wszystko u was dobrze
Candy no to faktycznie spora kobitka wam się szykuję
Candy no to faktycznie spora kobitka wam się szykuję