reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

ja tak szybciutko melduję się po wizycie mała waży 2510g :szok: lekarz mówi , że spora ,
i termin z usg przesunął się na 27 sierpnia , więc teraz nie wiem to 2 tyg niż z OM

Załączniki

• DSC_7781.jpg
    DSC_7781.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC_7782.jpg
    DSC_7782.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Candy No chociaż tu sie odzywasz dobrze ze wszystko super- mała duża ;)

Napisz na ogólnym jak sie mieszka ;)

A wracając do mojej wizyty wvzoraj fajnie posprawdzal małego , wiem dokładnie gdzie pupka nóżki , fajnie było widać jak cos tam gada ruszał ustami jakby dyskutował, niestety nie udało sie zrobic Fot w 4d;( bo zasłaniał sie rączka cos tam próbował ten lekarz ale mocno zniekształcona buzka stad mały taki pomarszczony wyszedł ;) ale ładnie pokazał wszystko co trzeba było do badan łącznie z dziurami od noska, usteczkami ;) piękny był ;) a tu wysyłam 1 focia jaka sie udało gdzie wyglada na pokrzywionego z kicholkiem chyba po moim byłym hehehe jakbym tak prowadziła rozwiązly tryb zycia to po tym badaniu wczoraj bym sie zastanawiała hehe ale na szczescie nie ma wątpliwości ;)ImageUploadedByForum BabyBoom1406093479.734194.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1406093479.734194.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406093479.734194.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 66
Candy gratulacje! Fajnie że się odezwałas :) A mała to już rzeczywiście nie taka mała ;)

EmKa mały wygląda jakby był niezadowolony że mu zdjęcia robicie ;)

Heheh No minę ma mega skwaszona ;) ale jak juz pisałam tatuś przyznał ze moze sie kwasic po nim
;) dobrze ze ma tego świadomość
;) ale spoko Maroko mama
Zrobi z niego wesołego ziomka ;)

pięknie kobietki :)
Choco fajnie już wiesz mniej więcej na jaki termin się szykować :)
Candy super że mała tak ładnie rośnie :)
Emka cieszę się że wszystko co było złe poznikało :) i że mały jest zdrowy :) a że kręci nosem to nic :) hehe

Kurcze też miałam wstawić zdięcie... hmm.. może potem wrzucę :)

reklama
Do góry