reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Ale fajne macie te fotki w 3d :) Candy mała to już kawał kobietki ( pipuchna sfotografowana więc nie ma wątpliwości :p) :)
Ja dziś mam wizytę na 18, ale lekarz nie ma takiego fajnego sprzętu w gabinecie, więc tylko tak ogólnie się dowiem co i jak, no i może podejmie decyzję co do cesarki.

reklama
Gratulacje mamuśki, najbardziej cieszę się, że Emka u was dobre wieści :-) mówiłam, że wrześniowe dzieciaczki czynią cuda :-)

Ja juz dzisiaj po wizycie, wszystko jest ok mimo skurczow szyjka trzyma, poprostu macica nadpobudliwa jest, maly jak zawsze wyprzedza termin z OM o prawie 2 tyg, wg pomiarow 32,2, i uwaga 1800g, lekarz sprawdzal 2 razy i troche sie przerazil bo ja jestem drobna a jak tak dalej bedzie to 4kg bedzie lekko co mnie przerazilo, ale ciesze sie ze wszystko ok :)

Dzięki Dziewczyny bardzo bardzo ;***

Btw wiem ze nie jest śliczny tylko pomarszczony na maksa jeszcze w tym lozysku juz całkiem jak potworek wyglada ale zawsze to mój potworek ;) i najwazniejsze ze zdrowy ;)
Zreszta my z P tez byliśmy brzydkie kaczątka - jako dzieci zez okularki jak rowery na małych noskach ale szczęśliwi banany od ucha do ucha na każdym zdj ;) a teraz wyszliśmy na ludzi nie starszymy :) hehe

A poza tym bardzo zadowolona jestem z tego lekarza co robił 3usg prenatalne, od razu powiedział ze z 3,4d nic mie wyjdzie bo sie zasłania to raz a 2 w lozysku jest i mimo ze próbował nam pokazać to nie policzył za to, a tamten poprzedni spróbował nie wyszło i skasował, w ogóle czujemy sie trochę nastraszeni przez niego ale było minęło ;) teraz bedzie tylko lepiej ;))

Alpine bardzo sie cieszę ze wszystko dobrze kochana ;*

reklama
Do góry