reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Ale fajne macie te fotki w 3d :) Candy mała to już kawał kobietki ( pipuchna sfotografowana więc nie ma wątpliwości :p) :)
Ja dziś mam wizytę na 18, ale lekarz nie ma takiego fajnego sprzętu w gabinecie, więc tylko tak ogólnie się dowiem co i jak, no i może podejmie decyzję co do cesarki.

reklama
Gratulacje mamuśki, najbardziej cieszę się, że Emka u was dobre wieści :-) mówiłam, że wrześniowe dzieciaczki czynią cuda :-)

Ja juz dzisiaj po wizycie, wszystko jest ok mimo skurczow szyjka trzyma, poprostu macica nadpobudliwa jest, maly jak zawsze wyprzedza termin z OM o prawie 2 tyg, wg pomiarow 32,2, i uwaga 1800g, lekarz sprawdzal 2 razy i troche sie przerazil bo ja jestem drobna a jak tak dalej bedzie to 4kg bedzie lekko co mnie przerazilo, ale ciesze sie ze wszystko ok :)

Dzięki Dziewczyny bardzo bardzo ;***

Btw wiem ze nie jest śliczny tylko pomarszczony na maksa jeszcze w tym lozysku juz całkiem jak potworek wyglada ale zawsze to mój potworek ;) i najwazniejsze ze zdrowy ;)
Zreszta my z P tez byliśmy brzydkie kaczątka - jako dzieci zez okularki jak rowery na małych noskach ale szczęśliwi banany od ucha do ucha na każdym zdj ;) a teraz wyszliśmy na ludzi nie starszymy :) hehe

A poza tym bardzo zadowolona jestem z tego lekarza co robił 3usg prenatalne, od razu powiedział ze z 3,4d nic mie wyjdzie bo sie zasłania to raz a 2 w lozysku jest i mimo ze próbował nam pokazać to nie policzył za to, a tamten poprzedni spróbował nie wyszło i skasował, w ogóle czujemy sie trochę nastraszeni przez niego ale było minęło ;) teraz bedzie tylko lepiej ;))

Alpine bardzo sie cieszę ze wszystko dobrze kochana ;*

reklama
Do góry