DOODA
wrześniowa mama :)
Ania będzie dobrze, o jakiej chorobie piszesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja lekarka ogolna tez tak mowi ze to sie teraz zrobilo modne ze powinny byc wskazania ku temu...Ja mam za soba morfologie i inne badania krwi - wszystko w normie. Mało kiedy mam takie wyniki
Lekarka nie zalecila mi toxo ani różyczki - twierdzi, że to zbędne i niepotrzebne badania. Zrobiłam sama dla siebie i dla prywatnego.
Wczoraj byla wizyta na NFZ.
Maluch fikał jak dziki
Lekarka nie zalecausg genetycznego, to nie potrzebne badanie i jakieś fanaberie ogolnie (powiedziala to dopiwero, jak zapytałam czy mnie na nie skieruje).
Dobrze, że w przyzłym tyg jade do prywatnego i on mi wykona wcszystkie badania. Usg i z krwi.
Zobacz załącznik 614458
Ej, czy to 8.1 cm to jego długość? Bo jakoś ciężko mi w to uwierzyć, a lekarka mi nic nie mowila :/