reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Kurde u mnie nie jest fajnie :( Robak rozwija sie ok ma 25 mm, tydzien mlodsz niz z OM, ale nie do końca kosmówka się przykleiła, więc mam brać luteinie, oszczędzać sie duuuzo (leżeć) bo grozi mi poronienie ;( Karta ciazy założona, prowadzę ciążę tylko tu.

Rita , Katka cieszę sie z waszych dobrych wieści

reklama
Kasica trzeba być dobrej myśli! Trzymam kciuki!
Z lezeniem pewnie nie będzie łatwo przy Twoich dziewczynach ale jak trzeba to trzeba.

Kasica odpoczywaj jak najwięcej, a będzie napewno dobrze! Reszcie gratuluję udanych wizyt. Ja dzisaiaj jedynie odebrałam wyniki krwi i moczu, są wzorowe :). Wizyta za kilka dni no i usg prenatalne :).

powiem Wam, że moje panny chcą trzecią pannę, był wcześniej chłopak, ale jak wszystko przemyślały to jednak siostrę wolą :laugh2: M też wolałby córeczke a ja sama nie wiem, dla córy wszystko mam z chłopakiem gorzej z ubrankami, ale chyba lepsza dziewczyna

Ponoć chłopca widać od razu a jak jest lekarz niepewny, to już może się wszystko zdarzyć :-D

No widzicie a ja myślałam, że wszyscy o parkach marzą. Ja w każdym razie marze o córeczce a drugie w przyszłości to szczerze mówiąć dla mnie obojętne ale mąż by chciał synka jak to często z samcami bywa. :rolleyes2:

Kasica, odpoczywaj i dbaj o siebie. Całe szczęście, że twoje dziewczynki już duże. Muszą co najwyżej stać się troszke bardziej samodzielne bo ty musisz leżeć z robaczkiem jak najwiecej. :tak:

Ritta, Katka gratulacje! ale dobre wizyty i wieści :-)
AAAAAA! już płeć :-D ja się nie mogę doczekać ale podczas prenatalnych będę w 11t5d więc wątpię żeby coś lekarz dojrzał...
ciekawe czy te wrześniowe panny będą w większości dziewczynkami czy chłopcami :tak:

reklama
Ja też liczę na dziewczynkę, bo wokół w mojej rodzinie sami panowie. Mąż oczywiście uważa,ze to będzie strzelec wyborowy i dodatkowo kierowca formuły :-D i tak sie zwraca do mojego brzucha. A niech sobie gada, ale i tak baby muszą być górą :-)

Do góry