Ja zawsze myślałam, że fajnie byłoby mieć dziewczynkę najpierw (bo dziewczyny są co do zasady fajniejsze), natomiast od początku ciąży mam przeczucie, że to będzie chłopak, został moim Mikołajkiem i tak do niego mówię Zresztą moja mama też twierdzi, że czuje, że to będzie chłopak, a w jej ponadnaturalne zdolności trochę wierzę (bo jej się sprawdza często). W każdym razie Mikołaj będzie Mikołajem dopóki nie okaże się, że jest dziewczynką Mam nadzieję, że się nie obrazi
reklama
N
nexiss
Gość
Kasica - właśnie, odpoczywaj jak najwięcej
Ja to też chciałabym dziewczynkę, widzę jak moja siostrzenica jest słodziutka, ma już 7 m-cy zaczyna powoli mówić mama, tata, baba, ciocia jeszcze nie powie ale za jakiś czas pewnie może powie ciuszki byłyby po niej, nawet sporo.. Ale moja mama wróży mi chłopaka, no coż dla mnie też dobre, najważniejsze żeby było zdrowe, ewentualnie będzie w różowych "chodził" ;-)
Ja to też chciałabym dziewczynkę, widzę jak moja siostrzenica jest słodziutka, ma już 7 m-cy zaczyna powoli mówić mama, tata, baba, ciocia jeszcze nie powie ale za jakiś czas pewnie może powie ciuszki byłyby po niej, nawet sporo.. Ale moja mama wróży mi chłopaka, no coż dla mnie też dobre, najważniejsze żeby było zdrowe, ewentualnie będzie w różowych "chodził" ;-)
kasica odpoczywaj dużo i na pewno będzie dobrze.
Ja w pierwszej ciąży z początku myślałam, ze będzie syn ale jest córka i jest fajnie. Nawet niektórzy jeszcze kilka dni przed porodem mówili, że nie wyglądam na córkę. Teraz to dla nas nie ma znaczenia, najważniejsze by było zdrowe.
Ja w pierwszej ciąży z początku myślałam, ze będzie syn ale jest córka i jest fajnie. Nawet niektórzy jeszcze kilka dni przed porodem mówili, że nie wyglądam na córkę. Teraz to dla nas nie ma znaczenia, najważniejsze by było zdrowe.
EM Ka
Fanka BB :)
Brawo! gratulujeJa się wpadam na szybko pochwalić.
Relacja z dzisiejszej wizyty, moje maleństwo ma 57 mm, i pięknie się rozwija, dziś wizyta trwała trochę czasu bo sprawdzał wszystko, to chyba było to genetyczne o ile mi wiadomo.
Po krwiaku ani śladu. Jedynie blizna.
Prawdopodobnie będzie chłop niby widział siurka
tak ja teraz tez tak mam, nawet ochrzaniam P bo on chce syna, ze ma przestac sie nastawiac zeby sie potem nie rozczarowal! chyba pomalu pomaga...kasica odpoczywaj dużo i na pewno będzie dobrze.
A więc sprawozdaję. Nastresowałam się jak szalona. Wizyte miałam na 13:00 ale gin wywołał mnie pół godziny później więc zanim weszłam do gabinetu serce myślałam, że mi wyskoczy. Wszystkie pomiary są idealne. Maluch ma 6,2 cm i wg obliczeń ciąża 2 dni starsza niż na suwaku. Serduszko bije miarowo. I jak powiedział gin wg. niego na 90% chłopakCzyli nie tak jak sobie wymarzyłam ale rzecz jasna najważniejsze, żeby było zdrowe. Mąż nagrywał całe badanie więc teraz mogę oglądać do woli.
Termin wyliczony mam teraz na 7go. Jestem przeszczęśliwa i nareszcie spokojna!!
Dostałam też całą serie zdjęć a 3 z nich wrzucam dla was, żeby się pochwalić.
Ps. Wielkie dzięki za kciuki
Termin wyliczony mam teraz na 7go. Jestem przeszczęśliwa i nareszcie spokojna!!
Dostałam też całą serie zdjęć a 3 z nich wrzucam dla was, żeby się pochwalić.
Ps. Wielkie dzięki za kciuki
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama