reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Ritta gratulacje!!! bardzo bardzo fajnie !!Ja po wizycie. Badanie bylo przez powloki brzuszne. Dr zapytal czy chcemy nagranie na plycie i 3d za doplata 90 zl. Stwietdzilismy ze nastepnym razem bo teraz maluch maly.
Ogolnie to sporo podrosl bo ma juz 57mm czyli wychodzi 12+2. NT 1,8 kosc nosowa widoczna, serduszko, nerki, watroba, jelita, pecherz prawidlowe. Czyli dzidzuis zdrowy
Ritta, gratuluje zdrowego maleństwa, obyśmy wszystkie dostawały tylko takie dobre wyniki prenatalnych.
Joani, ja dostałam właśnie skierowanie na Duotet, który nie jest niczym innym jak test Papp-a w Polsce i to na wyniki badania krwi czeka się dość długo. Mnie krew pobierali 2 tygodnie temu, żebym właśnie pełną odpowiedz na wyniki testów otrzymała w dniu usg..... czyli już jutro. Jupi! ;-)
Joani, ja dostałam właśnie skierowanie na Duotet, który nie jest niczym innym jak test Papp-a w Polsce i to na wyniki badania krwi czeka się dość długo. Mnie krew pobierali 2 tygodnie temu, żebym właśnie pełną odpowiedz na wyniki testów otrzymała w dniu usg..... czyli już jutro. Jupi! ;-)
Ostatnia edycja:
Ritta gratulację zdrowego maluszka
soniafanka za ciebie bedziemy kciuki jutro trzymać
ja też jeli usg wyjdzie wporządku to testu papa nie robie a tak się nastawiam więc nawet o tym nie myśle
maddlena nie wiem czy już pisałam ale cieszę się bardzo że krwiaka już nie ma
hanka tobie już gratuluję wyjscia dzisiaj ze szpitala i zdrowych maluszków
soniafanka za ciebie bedziemy kciuki jutro trzymać
ja też jeli usg wyjdzie wporządku to testu papa nie robie a tak się nastawiam więc nawet o tym nie myśle
maddlena nie wiem czy już pisałam ale cieszę się bardzo że krwiaka już nie ma
hanka tobie już gratuluję wyjscia dzisiaj ze szpitala i zdrowych maluszków
W
wesolutka85
Gość
Ritta, gratuluje badan i zdrowego Maluszka
elleni
Fanka BB :)
Super wieści. Mój lekarz mówił, że na wyniki czeka się 2 tyg. a wy mówicie od razu, że jest ok. Jeśli tak, to fajnie. Ritta, a robili ci test pappa?
2 tyg to czeka się właśnie jak robisz test PAPPA, jak normalne badanie prenatalne to od razu gin wpisuje w komputer wszystkie pomiary i na ich podstawie wylicza się prawdopodobieństwo.
Ja teraz nie chciałam testu PAPPA bo to jednak za duży stres. w pierwszej ciąży poszłam chętnie na to ale tylko dlatego żeby maluszka częściej podejrzeć i w sumie wyszło, że co tydzień widzieliśmy się ale teraz jak prenatalne wyszło ok to nie chcę żadnym testem dodatkowym się stresować u mnie w jednej z klinik za test Pappa zaśpiewali 400 zł mało co nie zapłaciłam wtedy ale dowiedziałam się, że należy mi się ono na nfz bo w życiu po dobrych prenatalnych tyle bym nie zapłaciła
Ostatnia edycja:
reklama
N
nexiss
Gość
Ritta gratulacje