reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Dziewczyny wczoraj miałam USG maluszki to małe wiercipiętki i lekarzowi ciężko było zrobić pomiary.
Po krwiaku nie ma śladu, jednak niewielkie plamienia nadal mam. Nie wiem dziewczyny ile dokładnie maluchy mierzą, ale gin mówi że są spore i wszystko jest ok.

W piątek za tydzień będę miała badanie genetyczne jeżeli wtedy wszystko będzie ok i plamienie ustanie idę do domu :biggrin2:

Brzuszek nieźle mi przez ten czas wysadziło. W ciąży z Nelą wyglądałam tak dopiero w 16/17 tygodniu, a Dominikiem 14 mniej więcej. Przytyłam już 1,5kg :dry:

Dobrze, ze wszystko w porzadku. U mnie tez wlasnie krwiak zniknol.
Co do brzucha, wez poprawke na to, ze teraz sa tam dwa malenstwa, wiec ma prawo byc wiekszy;-)

A_na na takie wiadomości czekaliśmy. A że sobie jeszcze poleżysz to dobrze, bo z 2 dzieci w domu spokoju raczej nie ma ;-)

reklama
Do góry