reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
EM Ka gratulaję.Musiało byc dobrze, innej możliwościo nie ma...
No Emka, mamy tydzień dobrych wiadomości, nie mogło być inaczej. Ja też dostałam skierowanie na prenatalne ale nie wiem czy sie za nie płaci czy nie...
Prywatnie to też nie jest jakiś ogromny koszt. Z tego co wiem, w Poznaniu tak między 200, a 350 zł. Ja akurat płaciłam 200 zł, więc luz.
Samo USG oczywiście, bo w razie konieczności testy PAPPa ok 180-200

Ah Dziewczyny dzis ja latam ze szczescia :)
szkoda ze tej fotki nie ma ale na prenatalnych bedzie lepsze:D poza tym P powiedzial ze i tak by nie wiedzial co i jak bo na poczatku ciezko mu bylo sie polapac:D

joani zaoezy jak masz na skierowaniu albo ile masz lat , kobiety po 35 roku zycia maja z mety na nfz i sa jeszcze jakies inne wskazania ze moga byc bezplatnie przez nfz - ale to napisze innym razem bo juz leze, ze swojego skierowania ok?
pierwsze 2 moga byc na nfz z tego co mi w ogole KOLEGA mowil :)

Mam podejrzenie cukrzycy ciążowej, więc może załapie się na bepłatne, tym bardziej, że lekarz skierował mnie do szpitala klinicznego.

Joani, EM Ka, Paula gratulacje! :-) nie ma to jak przeczytać takie dobre wieści z rana :-)
Joani, już wiemy, że ulubiona zabawą twojego maluszka będzie zabawa w chowanego :tak:

reklama
Tak, to prawda te psikusy to ma po mamusi, ale żeby juz od takiego małego... hehe :-D
Podzwoniłam trochę i sie umówiłam na prenatalne na NFZ, dopiero siódma z kolei klinika miała termin... masakra.

Do góry