reklama
Alicjaaa85
Fanka BB :)
Amaliee- szok, 70 zł i taka miła obsługa, tez jestem w szoku...
Marciątko i kara to Wy nastepne w kolejce oby samo się zaczęło i szybko poszło.
Marciątko i kara to Wy nastepne w kolejce oby samo się zaczęło i szybko poszło.
Amaliee- no to super ! Do takich lekarzy to aż się chce chodzić, prawda? Ja zawsze od swojego wychodzę z uśmiechem na ustach i super humorem bo też jest rozmowny, dowcipny i super profesjonalny ! No ale powiem Ci szczerze, że Twój o połowę tańszy więc wygrywasz hehe
Marciątko- oby się ruszyło ! Może już dziś ? hehe
Marciątko- oby się ruszyło ! Może już dziś ? hehe
M
Mar1
Gość
to jest rocznica naszych zaręczyn
Szkoda tylko, że nie ma pewności, że to wywołanie od razu podziała.
Szkoda tylko, że nie ma pewności, że to wywołanie od razu podziała.
No to jak dla Ciebie data fajna, ja ma tylko historyczne skojarzenia ;-)
No w sumie racja że z wywoływaniem to nie jest takie hop siup...- z tego co mówiła moja dr to u nas najpierw ma być ten sposób z wkładaniem jakiegoś balonika (nie pamiętam jak się nazywa), a dopiero jeśli się nie uda tak jakby "mechanicznie" to kolejnym krokiem jest oxytocyna.... A Tobie dr mówił jak to ma wyglądać? edit. doczytalam że u Ciebie oxy od razu- no to chyba masz większe szanse ;-)
No w sumie racja że z wywoływaniem to nie jest takie hop siup...- z tego co mówiła moja dr to u nas najpierw ma być ten sposób z wkładaniem jakiegoś balonika (nie pamiętam jak się nazywa), a dopiero jeśli się nie uda tak jakby "mechanicznie" to kolejnym krokiem jest oxytocyna.... A Tobie dr mówił jak to ma wyglądać? edit. doczytalam że u Ciebie oxy od razu- no to chyba masz większe szanse ;-)
Ostatnia edycja:
Amaliee cena faktycznie super, dobrze, że wszystko ok.
Ja dziś byłam na ostatnich badaniach w labo i z ta nieszczęsną wysypką, mam nadzieję, że pokrzywka szybko zniknie bo dostaje szału. już mam w nosie, że to widać ale strasznie swędzi. i ja zaciskam nogi conajmniej do wtorku.
Ja dziś byłam na ostatnich badaniach w labo i z ta nieszczęsną wysypką, mam nadzieję, że pokrzywka szybko zniknie bo dostaje szału. już mam w nosie, że to widać ale strasznie swędzi. i ja zaciskam nogi conajmniej do wtorku.
Kara, ja właśnie miałam pierwszy etap wywoływanie właśnie przez założenie balonika... nieprzyjemne to cholernie. U mnie ta metoda nie zadziałała chociaż pół nocy męczyły mnie silne skurcze. Balonik miałam 24h i marzyłam tylko o tym żeby go usunęli.
Ostatnia edycja:
reklama