reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

joan_joan, gratuluje udanej wizyty :)

soniafka, przy cholestazie nie wykluczone ze beda rozwazali cc. Kciuki za jutrzejsze badania. Daj znac koniecznie co i jak.

reklama
Sonia ale jestes pod kontrola a ciaza jest juz donoszona wiec jest dobrze.
Ciekawe co jutro postanowia. Moze i ty za chwile bedziesx tulic synka. Kciuki za szczesliwy final.

Soniafka postaraj sie nie stresowac na zapas, na pewno bedzie wszystko ok, najwazniejsze, ze zwrocili na to uwage i jestes pod opieka:tak: pewnie bedziesz nastepna w kolejce:D

Sonia trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie i bezpieczny poród synka. Tylko nie stresuj się bo jesteś pod opieką. Czekamy na info co dalej.
A jaka jest skala poziomu płynu owodniowego i jaki powinien byc?

Dzieki dziewczyny za kciuki i słowa otuchy bo wiadomo, że zestresowałam się jak cholera. Żeby to jeszcze jedna dolegliwość a tu dwa problemy na raz.

Ann, nie wiem jaki poziom jest idealny wyczytałam, że przy poziomie AFI 5-6 to małowodzie a 20-24 to wielowodzie. Tak więc ten mój pomiar 5 to książkowe małowodzie wychodzi. :-(

Niech już robią nawet cc, byle by Małemu nic nie było.

Sonia najważniejsze, że w odpowiednim momencie trafiłaś do położnej i do szpitala, tam na pewno zrobią wszystko żeby Aleksowi i tobie nic złego się nie stało. trzymam kciuki kochana

reklama
Sonia kciuki za szczęśliwe rozwiązanie. Dobrze, że trafiłaś do szpitala będą wszystko kontrolować a cc nie taka straszna.

Ostatnia edycja:
Do góry