reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Maddlena gratuluję dobrych wieści! A tak z ciekawości- chcesz doczekać do września z jakiegoś konkretnego powodu czy po prostu chciałabyś żeby mały był "donoszony"?

Maddlena gratuluję dobrych wieści! A tak z ciekawości- chcesz doczekać do września z jakiegoś konkretnego powodu czy po prostu chciałabyś żeby mały był "donoszony"?

Chcę doczekać do września bo... uważam, że to Nasz szczęśliwy miesiąc. Oboje z mężem jesteśmy wrześniowi, Antoś wrześniowy, ślub był we wrześniu. No i dlatego tak sobie mówię, że skoro są szanse na to, żeby Franek był wrześniowy, to byłoby super.
Wiem, że to takie moje "widzimisię", Ale... każdy ma jakieś swoje dziwactwa....;-)

maddlena no to szyjkę naprawde masz już krótką
bo rozwarcie na 1cm to nie jest za wiele
ale to kwestia czasu,wystarczy ze szyjka skróci się i bach rozwarcie samo pójdzie:-D

oszczędzaj sie teraz a dotrwasz do 1 września

Maddlena super wiadomości :) to już u Ciebie też niedługo :)

Moja starsza siostra miała podobnie z tym terminem, tylko że on miała mieć CC. Poszła do lekarza, lekarz jej ustala termin a ona do niego czy by się udało może w tym i tym dniu, lekarz się patrzy dziwnie i pyta dlaczego tak a nie tak? A ona, że jak CC będzie w tym i tym dniu to mała jeszcze będzie Bykiem (znak zodiaku) a jak później to już Bliźniakiem. Bo ona też jest spod znaku byka i by chciała aby córka też była spod tego znaku. Lekarz na nią oczy jak 5 zeta i mówi "no jeszcze takiego powodu to nie słyszałem jak żyję" :-D

Maddlen trochę więcej odpoczynku a może dotrwasz do terminu :) &&& kciuki za "widzimisię" :*

Myśmy mieli wizytę 14.08.
Mały ważył 2790g powiedział że ogólnie mały już bardzo niziutko i starszy o tydzień.. dlatego też brzuszek tak nisko i ciąży..
mały zdrowy , doktorek porobił wszystkie badania także jesteśmy spokojni :)
na wesele pozwolenie dostałam . po prostu powiedział że bawić się tyle ile siły pozwolą a jak coś to na szpital i rodzimy :)
Ale ja jeszcze tak chce 2 tygodnie a potem niech się dzieję :)
ogólnie szyjka gładka i krótka.. Skurcze męczą czasami strasznie.. ale magnez i no-spa dawaja radę jeszcze mały się tak pcha że szok ale to już tylko chwila :)

gratuluję Candy :) 6-8 cm rozwarcia i piszesz na forum :p

zazdroszczę takiego porodu ja nie byłam w stanie palcem ruszyć z bólu :)

reklama
Madlenka, ciesze sie ze wszystko ok! :) Trzymam kciuki zebyscie dotrwali do wrzesnia w takim razie :)

ania, superowo :) jeszcze tydzien i bedziecie donoszeni :)

Do góry