reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Dzięki dziewczyny :*

sawi chyba widać skoro doktorek tak twierdzi. U mnie w rodzinie wszyscy rodzą się z włosami. Ja byłam kudłata, córka również.

reklama
Ritta, super wieści. U ciebie faktycznie mniejsze ciuszki się przydadzą bo mały kurczaczek ci się szykuje. ;-) No bombowo, że kudłaty. :laugh2:

dziewczyny gratuluję udanych wizyt ;) ależ nam mało czasu już zostało :-) ja to doczekać się już nie mogę, a mała tak szaleje w brzuchu, że mam wrażenie, że albo mi żebra połamie albo dołem wyjdzie hehehe no ale muszę jeszcze choć tydzień wytrzymać żeby móc rodzić tam gdzie chcę ;)

zostało mi całe 20 dni !
:-):-)

Elleni, zazdroszcze, że możesz już odliczać. Ależ to byłoby piękne jakby poród sn zaczynał się też w wyznaczonym terminie jak cc. Oszczędziłoby to nam stresu i niepewności. To byłby wypas.;-)

reklama
Ritta super :) haha też nie wiedziałam, że na usg widać włosy :) Fajnie i szykuje się maluszek przeciętniaczek koło 3200 - w sam raz :)

Do góry