reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Tego się trzymam, że ma być wrzesień i już... a że klocek będzie to trudno, jakoś sobie poradzimy. Ritta, w kupie siła, więc trzymjamy sie tego terminu i poród będzie piątego w piątek na piątkę :-D

Joani u mnie termin z OM jest na 05.09 ;).Może dołączysz do mnie w sierpniu jednak :D

My po wczorajszej wizycie i termin CC mam na 28,08 na 13.00 (zostało 26 dni !, szok) ;) ależ fajne jak już wiem ile nam zostało;) Ada chyba brata wagowo nie przegoni bo na razie waży 2200g
No i wyprosiłam o zdjęcie w końcu mimo, że usilnie próbowała zasłonić się rączkami:D choć jedna pamiątka z Adusiowej ciąży :-) CAM00870.jpg

Załączniki

• CAM00870.jpg
    CAM00870.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 59
Elleni mała ślicznotka:))

Ale wam dziewczyny zazdroszczę, że znacie konkretną datę kiedy maluszki się pojawią;-)

Mi się marzy poród 15 września(nie wiem czemu, ale jakoś się tej daty uczepiłam, może akurat się trafi:-D).

Elleni slodziutka ta Adunia :)

A ja dorzucam moja panne z wydetymi polisiami ;P

Załączniki

• DSC_7933.jpg
    DSC_7933.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC_7935.jpg
    DSC_7935.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_7930.jpg
    DSC_7930.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Cieszę się że wszystko ok :) i Gratuluję pięknie udanych wizyt :) jeszcze troszkę i koniec kulania się :) i wycałujemy nasze dzieciaczki :)

Gratuluje dobrych wieści, super, że już znacie daty cc.
sawi współczuję dolegliwości, szkoda, że lekarz bagatelizuje. Co do ip jak wczoraj dzwoniłam, czy jak przyjdę z wynikami z moczu wskazującymi na infekcje to mogą mi dac lek, czy raczej zostawia to sie dowiedziałam, ze szpital nie ma obowiązku wystawiania recept... Wiec jak juz sie zgłoszę to mogą mi udzielić porady i zostawić na oddziale
Udalo mi sie znaleźć lekarza, który przyjął mnie dziś, dał znów leki i mam nadzieję, ze do wtorku sie poprawi...
A przy okazji szybki podgląd malutkiej, która ma już 2236g. Z szyjka i reszta ok tylko powiększona miedniczka prawej nerki do ponad 4cm...

reklama
Do góry