reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Candy ciesze się, że u córeczki wszystko dobrze :)

Moja mała też się na wtorkowym usg zakrywała rączkami i nie dało podpatrzeć buźki, no cóż na nie będziemy już patrzeć po porodzie :)

Candy - Córeczka czeka na wielkie wyjście :-) i jaka piękna waga :-) fajnie, że macie możliwość zzo, u nas tylko w prywatnym szpitalu dają.

Candy gratuluję, córa rośnie :-)
Sawi, przykro mi z powodu twoich dolegliwości..ale tak jak mówią dziewczyny, mimo, że lekarka zbagatelizowała, ty jednak nie powinnaś...

My dzisiaj też wizytowaliśmy. Franek zakrył się rękami i się nimi bawił, a później zaczął wpychać pępowinę do buzi... no co za agent nam rośnie :-) udało się uchwycic trochę bużkę, ale tak się wiercił, że nie jest za wyraźne. Na KTG miał standardowo czkawkę...
Waży 2650 i jeżeli dalej tak będzie przybierał to na 05.09. mam się szykować na cesarkę... za 3 tyg. następna wizyta i jak lekarz stwierdził, termin może ulec zmianie jeszcze na sierpień... mam małego przestać tuczyć hehe ale co najlepsze, że moja waga stanęła od miesiąca, więc sam się tuczy ;-)
Niby wszystkie narządy ok, serduszko ładnie miarowo bije, zastawki też chodzą jak trzeba. Jak wezmę na ręce to uwierzę :-)
GBS też pobrali dzisiaj i będą jeszcze raz... hm... w sumie fajnie, ale płatne niestety. Lekarz idzie teraz na urlop i kazał czekać na jego powrót- pewnie, że poczekamy :-)
Teraz pozostało wielkie odliczanie...

reklama
Candy gratulacje dużej córeczki, niech dalej zdrowo się rozwija:-)

Joani gratulacje:-) miło patrzeć na te zabawy, które Maluchy sobie organizują w brzuchu:-) To już za miesiąc zobaczysz na żywo jak Twój Synek macha rączkami:tak:

Do góry