reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Candy ciesze się, że u córeczki wszystko dobrze :)

Moja mała też się na wtorkowym usg zakrywała rączkami i nie dało podpatrzeć buźki, no cóż na nie będziemy już patrzeć po porodzie :)

Candy - Córeczka czeka na wielkie wyjście :-) i jaka piękna waga :-) fajnie, że macie możliwość zzo, u nas tylko w prywatnym szpitalu dają.

Candy gratuluję, córa rośnie :-)
Sawi, przykro mi z powodu twoich dolegliwości..ale tak jak mówią dziewczyny, mimo, że lekarka zbagatelizowała, ty jednak nie powinnaś...

My dzisiaj też wizytowaliśmy. Franek zakrył się rękami i się nimi bawił, a później zaczął wpychać pępowinę do buzi... no co za agent nam rośnie :-) udało się uchwycic trochę bużkę, ale tak się wiercił, że nie jest za wyraźne. Na KTG miał standardowo czkawkę...
Waży 2650 i jeżeli dalej tak będzie przybierał to na 05.09. mam się szykować na cesarkę... za 3 tyg. następna wizyta i jak lekarz stwierdził, termin może ulec zmianie jeszcze na sierpień... mam małego przestać tuczyć hehe ale co najlepsze, że moja waga stanęła od miesiąca, więc sam się tuczy ;-)
Niby wszystkie narządy ok, serduszko ładnie miarowo bije, zastawki też chodzą jak trzeba. Jak wezmę na ręce to uwierzę :-)
GBS też pobrali dzisiaj i będą jeszcze raz... hm... w sumie fajnie, ale płatne niestety. Lekarz idzie teraz na urlop i kazał czekać na jego powrót- pewnie, że poczekamy :-)
Teraz pozostało wielkie odliczanie...

reklama
Candy gratulacje dużej córeczki, niech dalej zdrowo się rozwija:-)

Joani gratulacje:-) miło patrzeć na te zabawy, które Maluchy sobie organizują w brzuchu:-) To już za miesiąc zobaczysz na żywo jak Twój Synek macha rączkami:tak:

Do góry