reklama
W
wesolutka85
Gość
Maddlenka, juz prawie 36 tydzien, tak na prawde moglabys juz za 2 tyg rodzic
Alicjaaa85
Fanka BB :)
Maddlena jestem w szoku, że u Ciebie to już lada moment będzie bobas wytrzymaj jeszcze trochę kochana ) i będziesz się śmiać z takich jak ja co to mają na koniec września i się jeszcze muszą męczyć
maddlena
No niby za dwa tyg to już będę zaczynać 38 tydz, ale ja się jakoś tak czuję ...niegotowa...
Candy - dobrze, ze jest taka opcja. Choć w państwowym szpitalu to skandal, żeby za zzo pobierali opłatę. Moja siostra jest anestezjologiem i w szpitalu, w którym pracuje znieczulenie jest podawane bezpłatnie, zawsze jak pacjentka sobie zażyczy.
Maddlena - odpoczywaj i dużo leż :-)
Maddlena - odpoczywaj i dużo leż :-)
Madlena mysle ze szyjka sie skraca szybciej bo to juz 3 ciaza. Polozna mi powiedziala ze na ogolo szyjka przy kolejnych ciazach jest bardziej miekka i szybciej sie skraca ale to jeszcze nie musi oznaczac szybkiego porodu. Ty masz tylko dwa tyg do bycia juz w bezpiecznym terminie wiec mysle ze spokojnie wytrzymasz tyle tylko sprobuj zwolnic tepo
maddlena
Kusiak tam u Was to takie mądre i rzeczowe te położne. Tutaj to tylko potrafią straszyc...
Chociaż z Antkiem od końcówki lipca chodziłam z 1cm rozwarciem, no i w końcu go przenosiłam. Mam nadzieję, że i teraz sie uda. Ale nie przenosić, tylko dotrwać do 1 września.
Chociaż z Antkiem od końcówki lipca chodziłam z 1cm rozwarciem, no i w końcu go przenosiłam. Mam nadzieję, że i teraz sie uda. Ale nie przenosić, tylko dotrwać do 1 września.
Ostatnia edycja:
elleni
Elleni ja póki co mam termin cc na 28.08
We wtorek albo w środe będe zapisana konkretnie
to jak nic się u ciebie na wizycie nie zmieni to zostały nam 23 dni :-)
reklama
Alicjaaa85
dziewczyny bo chyba nie zrozumiałam, u was w szpitalu (mowa o PL) jest zzo na żądanie pacjentki przy porodzie naturalnym? ja jeszcze się nie spotkałam.