reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Maddlena jestem w szoku, że u Ciebie to już lada moment będzie bobas :D wytrzymaj jeszcze trochę kochana :)) i będziesz się śmiać z takich jak ja co to mają na koniec września i się jeszcze muszą męczyć :p

Candy - dobrze, ze jest taka opcja. Choć w państwowym szpitalu to skandal, żeby za zzo pobierali opłatę. Moja siostra jest anestezjologiem i w szpitalu, w którym pracuje znieczulenie jest podawane bezpłatnie, zawsze jak pacjentka sobie zażyczy.

Maddlena - odpoczywaj i dużo leż :-)

Madlena mysle ze szyjka sie skraca szybciej bo to juz 3 ciaza. Polozna mi powiedziala ze na ogolo szyjka przy kolejnych ciazach jest bardziej miekka i szybciej sie skraca ale to jeszcze nie musi oznaczac szybkiego porodu. Ty masz tylko dwa tyg do bycia juz w bezpiecznym terminie wiec mysle ze spokojnie wytrzymasz tyle :) tylko sprobuj zwolnic tepo :)

Kusiak tam u Was to takie mądre i rzeczowe te położne. Tutaj to tylko potrafią straszyc...

Chociaż z Antkiem od końcówki lipca chodziłam z 1cm rozwarciem, no i w końcu go przenosiłam. Mam nadzieję, że i teraz sie uda. Ale nie przenosić, tylko dotrwać do 1 września.

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny bo chyba nie zrozumiałam, u was w szpitalu (mowa o PL) jest zzo na żądanie pacjentki przy porodzie naturalnym? ja jeszcze się nie spotkałam.

Do góry