reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Marciątko, dbaj o siebie i nie przejmuj, tak jak mówią dziewczyny czasem trzeba się oszczędzać, ciąże są różne niestety... Ale widzisz, Hania ma się nieźle więc i ty dasz radę :-)
EmKa, głowa do góry! na pewno to chwilowe zwątpienie i szybko przejdzie. Wyniki na pewno będą DOBRE!!! innej opcji nie ma :-) więc proszę się uśmiechnąć ale już :-) mnie się też wydaje, że lekarz po prostu dmucha na zimne, i dobrze! ty zrobiłaś badania, lekarz powie że ok i wszyscy będziecie spokojni :)

A powiedzcie, z tym badaniem szyjki to robi Wam lekarz na każdej wizycie? czy tylko jak mówicie, że Was coś niepokoi?
Zastanawiam się bo tak piszecie o tych szyjkach a mi się wydaje, że nie miałam jeszcze badanej.

Przecież to podstawa badania, mpże usg nie zrobić (jak niektóre tu piszą na NFZ) ale szyjkę zawsze musi "obmacać". Czasem się dziewczyny zastanawiam, do kogo chodzicie, jak lekarzowi trzeba mówić, co ma robić... tragedia z tym naszym chorym systemem zdrowia...

reklama
Do góry