reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
candy ja też brałam luteinę pod język przez pierwsze 3 miesiące, ale potem na szczęście można było odstawić. Brałam bo miałam cystę w jajniku i to dość sporą, ale zniknęła uf i od wtedy jest wszystko dobrze. I oby u Was dziewczyny było podobnie i się poprawiło :)

dziewczyny dobrze ze z maluszkami wszystko dobrze:)
marciatko lez a krazek dobra sprawa, Hania ma i zobacz jak dobrze i dlugo sie trzyma z blizniaczkami! :)
ja tez po wizycie i na razie wszystko ok - nie zrobil mi pelnego usg ale tez nie nalegalam tak na prawde, ucieszylam sie bo z macica itd wszystko dobrze - jedyne czym sie zmartwilam to to ze jak mu powiedzialam o tym swedzacym brzuchu to zlecil mi badania watrobowe zeby wykluczyc cholestazę ciazową , wiec te z Was ktore narzekaja na to niech tez powiedza swoim ginkom ,
a ja poprosze o kciuki tym razem zeby sie okazalo ze to jednak zmiana kremu na brzuszek a nie ta cholestaza ciazowa...
a drugiego kciuka poprosze o to zebym mogla do konca cieszyc sie spokojem w ciazy:) bo zapasy mojej wiary robia sie co raz mniejsze;S

ok zmykam buziaki

Super dziewczyny że z dziciaczkami wporządku :)
aiwpa trochę lekow i wszystko przejdzie :)
marciątko jak trzeba krążek to trzeba tak będzie najlepiej dla maluszka :)
Emka cholestaza to kiepskie ale swędzenie samego brzucha to jeszcze nie konkretny objaw gorzej jest jak całe ciało swędzi :) więc myślę że wynniki wyjdą dobre :) Kciuki zaciśnięte :) i uwierz że może być lepiej :) nie tracimy nadziejii :*

Emka, w dupsko zaraz dostaniesz... takiej nadziei jak my mamy w brzuszku, nie ma nikt i to są twoje pokłady energii NIEWYCZERPANE. W garść się proszę brać i nie wyczerpać pozytywnych akumulatorków ;-)

Marciątko ja mam pessar założony od 16/17tydz. Na początku też musiałam dużo leżeć, a teraz robie wszystki poza podnoszeniem, schylaniem się dużo i nie łaże wiele po schodach. A tak jest ok i przedewszystkim z szyjką się polepszyło.

A mówią, że pessar przy bliźniakach nie jest dobrym pomysłem, a tu okazało się świetnym. U ciebie też tak będzie zobaczysz.

Emka no oby nie była to cholestaza... Tylko przy niej to raczej zaczyna się od świądu rąk i stóp... A potem całe ciało... Okropne to, ale u cb na pewno nie to jest przyczyną swędzwnia. Trzymam kciuki!!

Joani obiecuje poprawę ;) jak juz sie urodzi moje wyczekiwane wypragnione to bedzie najszczęśliwsze ;) i to ze w ciazy mamy takie przygody odbije nam sie na bezproblemowym życiu i zdrowku Maluszka ;) o tak wlasnie tak bedzie ;)
Tylko szkoda mi go teraz ze jest ze mna w permanentnym stresie mimo ze staram sie tego nie eskalowav na zew to pewnie mimo wszystko przeżywa go ze mna

reklama
Do góry