reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
No faktycznie spore "pastelowe" dzieciątko, to chyba przyspiesza trochę datę niż z suwaczka... Gratulacje.

Maltanka a czym się martwisz, to przecież waga prawidłowa. Nie ma się co porównywać z innymi, my przecież też inne wzrosty mamy :-)

Pastelowa cieszę się, że Wasz maluszek zdrowo się chowa :) ale fakt już spory jest :)
Ja tak patrzę na Wasze maluchy i sie zaczynałam obawiać, że moja Wiki w 20 tygodniu ważyła już 435g teraz to już na bank więcej jest i się zaczynałam bać jak to przy porodzie będzie. U nas to rodzinne, że wielkie dzieci się rodzą, więc ta też będzie duża :)

reklama
Cieszę się i gratuluję dobrych wieści i że dzieciaczki zdrowe :)
Ja się zaczynam coraz więcej myśleć o poniedziałkowym USG oby było dobrze. Ktoś pisał że dłuży się czas między wizytami. Mi również i się dłuży i jak już blisko więcej się martwię a jak już lekarz mówi że okej to z taką ulgą oddycham eh. Mógłby już być poniedziałek.

Do góry